aframoms13 nafiye66 benimde bu sabahtan beri var ama regl günüme daha 3-4 gın var ve hep gecikmeli gelir, öncesinde agrı da olmazdı. 🥹
aframoms13 havos38 benim regle 3-4 gün var ve regl agrım var sabahtan beri. Bi gidiyo bi geliyo. Kızımda da yogun agrı çekmiştim öğrendiğimde. Siz 1 gün önceki testte pozitif görmüşsünüz peki mnceki yaptıgınızda negatif miydi?
aframoms13 nafiye66 erken değil mi yerleşme kanamasıdır belki bende kızımda regl oldum sanmıstım lekelenmeymiş
havos38 aframoms13 önceden yapmadım 7 8 aydır deniyorum hep negatifti, bugün test alıp yapmak geldi içime doğdu herhalde yaptım ve çift çizgi gördüm
nafiye66 aframoms13 cnm ben akşam erkwn gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıktı sonra bekledikten sonra silik gibi çıktı diğer yaptığım testlerde de hepsi negatif çıktı bu ay adet ağrılarım böyle olmazdı bnim kasıklarım belim çok ağrı oldu ümitlenmiştim valla ya
nafiye66 aframoms13 yerleşme kanaması nasıl oluyo hiç bilmiyorum ewt erken benim normalde adet günüm çarşamba günüydü inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasıdır ya
aframoms13 nafiye66 aynı benim durumumu anlattınız bu ay farklı hissediyorum 🥲 reglim geç gelir ama hiç erken gelmez. 3-4 gn önce de regl agrısı baslar mı bilemedim ya bende hiç olmuyodu. Kızımda bile 2 hafta regl sancısı çektim. Hakkımızda hayırlısı olsun
aframoms13 nafiye66 ped doldurmayacak kadarsa ve devamı gelmiyorsa yerleşme kanamasıdır leke gibi de olabilir
bebekisteme Benimde 5 gün gecikti bu ay ilk defa hiç gecikmem olmadı sonra leke tarzında geldi yerleşme kanaması sandım regl oldum malesef😢😢