ozoz_ Kızlar moralim çok bozuk. Bebeğim 24 günlük oldu sarılık hala devam ediyor. Emziriyorum da bebeğimi. Beyaz doğdu şimdi sarı-esmer. Bu sarılıktan kaynaklı mı? Gözlerinin içi de sarı. Değer düşmüştü ama kanda 9, alette 10 çıktı. Hangisi doğru? Doktor bir daha kontrol de vermedi. Bebeğime çok üzülüyorum. Tecrübeli anneler sizden yorum bekliyorum
hazalmasal ozoz_ aslında çok düşük değer ama siz yinede sık sık besleyin bazen anne sütünden de oluyormuş
semahayall ozoz_ anne sütü sarılığı diye bir şey var , benim kızımda 3 ay sürmüştü , gözünün beyazı 3 ay sarıydı , uzamış sarılık dedi çocuk doktoru , birkaç test istedi hatta , çok şükür temiz çıktı , anne sütü sarılığı dendi , 3 aydan sonra rengi düzeldi
ysm22 Benim kızımdada vardı 3 ay sürdü anne sütü sarılığı dendi değeri 17 altında olduğu için yatırılmadı şükür 13 ve 14 tü en fazla ben evde beyaz ışık altında uyuttum sık sık emzirdim cnm
krizantemmm ozoz_ anne sütü sarılığı olabilir benim oğlumda 26. Günden sonra düşmüştü doktor anne sütü sarılığı sütün çok yağlı oda sarılık yapıyor günde 1-2 kez mama ver demişti öyle yaptık düşmeye başladı sonra kestim mamayı
sarilale123 ozoz_ anne bebek kan uyuşmazlığı varmı o da uzayan sarılığa neden oluyor benim bebeğimde neredeyse 2 ayın sonunda gitti gözlerdeki sarılık. Hastnede bile yattı bebeğim sarılık yüzünden
ozoz_ sarilale123 Hayır yok benımle aynı kan grubu. Eskisi kadar uyumuyor ama bebeğim. Sizin ten rengi nasıldı
sarilale123 ozoz_ sarıydı deriye bastırıp çekince hemen sarı oluyordu. Sarılık uyutuyor derler zamanla atıyor demekki sarılığı. Bazen mama takviyesi yapmakta sarılığın çabuk geçmesini sağlıyor
ayzey1 ozoz_ benim kizimdada uzun sürmüştü anne sütünden kaynakliydi bol bol emzir saat başı aksatmadan . Çiş ve kaka yaptıkça atacak sariligini korkma güzelim 🙏