kubraturkkoc Kızlar bu durumu yaşıyor musunuz, sonradan geçiyor mu neden oluyor bu durum bilen var mı?
1233456 kubraturkkoc pigment bozukluğu oluyormuş gebelikte özel bölge kararması da aynı şekilde yavaş yavaş oluyor benim de
aselimdurum kubraturkkoc kesinlikle karbonat öneririm bende kararma ve aşırı ter kokması oluşmuştu son haftalarimda ve doğumdan sonra da devam etti karbonata nemli elimi dokundurup koltuk altıma günde 2 kez sürdüm ve ne köküne kararma kaldı mis gibi olmuştu
kubraturkkoc yaggmurt ne zaman başladı bilmem ben bugün farkettim, kirli sandım hatta kararmaymış meğer gebelik öncesi lazere gidiyordum ama gebelikte trimer ve doktor eldiveniyle alıyordum niye oldu anlamadım 🤷🏻♀️
asennaa Doğumdan sonra geçmişti bende, boynum koltukaltı özel bölge kararmıştı, hep nasıl geçecek diye stres olmuştum ama bir şey kalmadı şükür. İkincide yaşamadım
kubraturkkoc asennaa ay inşallah benimde geçer, özel bölgeyi net göremediğim için farketmedim ama koltukaltım kötü olmuş 🥲
Edizhr kubraturkkoc ay benim oldu koltuk altı boyun bikini şok oldum yani resmen psikoloji mi bozacaktı sonra geçti doğumdan sonra hiç geçmeyecek sanıyordum
Hazeel Benimde ikinci gebeliğim bu gebeliğimde fark ettim inanılmaz koltuk altı özel bölge kararması var çok korkuyorum umarım doğumdan sonra geçer şimdi den beyazlatıcı önerileri arıyorum
Gks_01 kubraturkkoc ay benim de aynısı özel bölge de öyle oldu bi arkadaşım demişti oluyor diye de insan kendinde görmeyince inanmıyormuş 😅