emosland ElifNur_41 sonuç 5 üstü çıktığında pozitif canım..Takipta kal yani 2 gün sonra aynı saatte tekrar kan ver yükselişine bak..Çok yeni eğer 30 çıktıysa minnak prenses diyesim geldi kız hissettim
CokCahilsinKeskeOlsen ElifNur_41 Evet pozitif 5 üzeri pozitif olarak yorumlanıyor ama önemli olan yükselmeyi takip etmek. 2 günde 1 mutlaka kan vererek artışı takip et.
ElifNur_41 emosland teşekkür ederim canım bugün kan verdim öğleden sonra akşam sonuç çıktı yarın sabah kadın doğuma tekrardan gideceğim o birşey söyler herhalde 🙄 1 tane 4 yaşında oğlum var öncelikle sağlıklı olsun tabiki ama bir tanede kızım olsun isterim ☺️
ElifNur_41 CokCahilsinKeskeOlsen teşekkür ederim 🙏🏼yarın sabah sonuçlarla birlikte kadın doğum doktoru gel dedi gideceğim bakalım
ElifNur_41 CokCahilsinKeskeOlsen teşekkür ederim 🙏🏼yarın sabah sonuçlarla birlikte kadın doğum doktoru gel dedi gideceğim bakalım
emosland ElifNur_41 çok yeniyse kese gözükmeyebilir Buda insanın canını sıkar büyük ihtimalle tabiki son karar senin inşallah hayırlısıyla kalbinden geçen güzellikler seni bulsun
ElifNur_41 emosland bugün ilk önce kadın doğuma gittik ultrasonda karnımdan bakıldı kese gözükmedi ama rahim duvarin kalın dedi ben hamile olduğunu düşünüyorum dedi kan testi ile netleştirelim yarın sabah yeniden gel dedi folik asit başlattı bana
ElifNur_41 emosland bugün ilk önce kadın doğuma gittik ultrasonda karnımdan bakıldı kese gözükmedi ama rahim duvarin kalın dedi ben hamile olduğunu düşünüyorum dedi kan testi ile netleştirelim yarın sabah yeniden gel dedi folik asit başlattı bana
glnzkrkmz ElifNur_41 merhabalar bende 53 beta ile öğrendim 10 gün gecikmeyle ve geç döllenme olmuştu sizinkide büyük ihtimalle öyledir .şu an 21 haftalık gebeyim💙
mihra2021su glnzkrkmz adetı 6 gün gecıkmıs 6 güne göre baya düşük bi değer 2 kere kımyasal gecırdım benım de 6-7 gun gecıkmeyle 20 ve 30 degerlerı cıkmıstı tabı gec döllenmede olabılır ama kımyasal olma durumuda var
glnzkrkmz mihra2021su direkt kimyasal gebelik olabilir demek yanlış tanımdır ve karşıdaki insanı üzer .benim 10 gün gecikmeyle beta 53 ile öğrendim ve şu an 21 haftalık gebeyim 🫠