minnos34 Sabah artimed erken gebelik bebe time kaser test yaptım silik çıktı ikisi de Akşam artimed erken ve kaset yaptım tek çizgi kafam karıştı
bmkl minnos34 Artimet yalancı pozitif verebiliyor kaset testte hemen mi silik çıktı dakikalar sonra mı?
ebrudefnee minnos34 artimed yalancı pozitif çok veriyor benim arkadaşımda 2 kere üst üste kaset testini yapmıştı çift çizgiyi görmüş gidip kan verdi negatif bende bebe time markasının erken gebelik testinde yalancı pozitif gördüm gidip kan verecektim emin olmak için sonraki gün farklı marka bi test aldım yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten adetiniz geçti mi başka bi marka varsa onla da deneyin bence yada direk kan verin
Esma006 minnos34 elinde varmı test başka sabah ilk idrar ama sahurda fln da yapma tuvaletini yada sahurda yapabilirsin aslında
bmkl minnos34 Dakikalar sonra çıkmış olmasından ve akşamki testlerin negatif olmasından dolayı yok diye düşünüyorum maalesef ama içinize sinmiyorsa yarın sabah ilk idrarınızla tekrar yapın yine ikilemde kalırsanız kan verin Allah gönlünüze göre versin
ebrudefnee minnos34 inşallah en kısa zamanda güzel sonucu alırsın canım ben şuan hamileyim çok şükür sende hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler al