Beyazmelikk rege0119 merhaba ben 2. Doğumunu ssvd yaptim geçen yıl inanın sezeryanden daha rahattı. Lütfen rahat olmaya bakın bol bol suda doğum videoları izleyin ne kadar rahat doğum yaptıklarını goreceksiniz
rege0119 Beyazmelikk ayyy gerçekten o kadar rahatlattınız ki beni teşekkür ederim. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı 😍
flz3576 rege0119 sancı gelince orası sakız gibi esniyor legen gibi büyüyor hahahahah sonra bebek çıkıyor 😂😂😂
bsr_1905 rege0119 bende normal doğum yapmadım ama anlatılanlardan biliyorum doğum başladığı zaman o küçük dediğin rahim ağzın yuvarlak bi şekilde belli bi santim açılıyormuş
Sirvaan Merhaba ben 56 kilo 150 boy , 38+6 . Haftadayım , bebeğin kilosu şu an 3.600 gr bu şartlarda normal doğum yapan var mı?
bsrbrkysr184_ rege0119 korkutmak gibi olmasın ama ben ssvd deniyim fln dedim tabi panik ataktan olmadı da bana hep şey dediler aman dediler sanki o dahaiyi Altan kesiyorlar oturamıyorsunn enfeksiyon kaparsa şöyle böyle dediler zor fln dediler 😅
rege0119 bsrbrkysr184_ bacım her şeye bir şey diyorlar inan ki artık yaşayıp göreceğiz hangisi zor 😂😂
bsrbrkysr184_ rege0119 öyle mi dersin çokta iyi olmuyor sanki ben denedim de sabahtan akşama kadar bekledim sonrası yok 😅
Bumah rege0119 ay doğunca gerı sokmaya çalışsam asla sokamam demiştim karnıma nasıl sığıyodu diye çok hayret etmiştim😀😀
charbdish rege0119 yok acımadı sprey sıkıp sonra iğne yaptılar ama hissetmedim sonra diktiler his var acımıyordu birkaç güne toparladım yürürken yavaş yürüyordum üstüne tam oturamadım ama zorlamadı beni
goktug865_ rege0119 Aslında çok korkunç da biz kadınlar deli miyiz neyiz bıkere dogruyoz yetmiyo aynı şeyi bikaç kere yaşiyoruz deli cesareti bu olsa gerek😁
rege0119 goktug865_ kadınlar doğum acısını sancısını felan doğurduktan sonra unutuyormuş galiba hatırlasak daha yapmayız gibi😂
HiravEmir rege0119 hayır hayır hiç sezaryen olma yani o da kötü değil ama herşey yolundaysa olma daracık olduğuna bakma açılıyor sen görsen aklın şaşar akışına bırak herşey öyle güzel gelişiyor ki zaten o an diyorsun ıkınayım da kurtulayım 😅😅 Allah seni ya güldürdün😂😂
busrayla Normalde yumruğumuz kadar olan rahimde yaklaşık 3 kilo bebek oluyor suyu eşi de ayrı yani baya büyüyor😬 orası nasıl büyüyüp bebişi taşıyorsa diğeri de çıkarır diye düşünüyorum 😂😂
rege0119 badhomian ay tavsiyen için teşekkür ederim canım doğru diyorsun bedenimiz buna göre yaratıldı 🥹