rege0119 gulugur sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍 yazılan yorumları görünce hem güldüm hem biraz rahatladım siz de okuyun isterseniz o düşünce biraz olsun törpüleniyor ister istemez ☺️
bsrbrkysr184_ rege0119 öyle mi dersin çokta iyi olmuyor sanki ben denedim de sabahtan akşama kadar bekledim sonrası yok 😅
rege0119 Mrh16 siz de içimi çok rahatlattınız ahahahah😂🌸 ilk gebeliğimde hiç sancım olmadı ama hiç . Bunda nasıl olacak korkuyorum ister istemez
rege0119 irmb yaaaa çok güldürdünüz ahahahahah büyük ihtimalle normal doğum olursa yapacağım ilk şey 😂🌸
miracsevim rege0119 bende almanyadayım daha yeni gelmiştim, benim oğlanda nasıl çıktı anlamadım en son dötüm yırtılıyor diye bağırmışım kocamda ben bunu şimdi nasıl Almanca’ya çeviriyim diye gülmeye başlamıştı 😂😂
zehrakrdg rege0119 bu tamamen Allahın bi mucizesi 😍 Böyle düşüne düşüne 9 ayım ne hallerle geçti ama bebeğim minik doğdu normale göre kolay oldu onun için 🫠
rege0119 zehrakrdg ay bu süreci atlatmışsınız ne güzel , rabbim evladınıza sağlık sıhhat afiyet versin 😍
charbdish rege0119 yok acımadı sprey sıkıp sonra iğne yaptılar ama hissetmedim sonra diktiler his var acımıyordu birkaç güne toparladım yürürken yavaş yürüyordum üstüne tam oturamadım ama zorlamadı beni
beyzakzlrmk rege0119 ben 50 kılo kadar bıseydım ıkı normal dogumumda da nasıl bebek cıkacak benden cıksa parmak kadar cıkar dıyordum bırı 2.5 bırıde 3 kılo cıkmıstı valla Allahın mucızesı resmen ınancım dahada artmıstı
Deleted33000 rege0119 boşuna doğuma mucize denmiyor kız rabbimin hikmeti o daracık yer açılıyor bebek kayarak çıkıyor sonrasında geri kapanıyor yani biz kadınların vücutları buna özgü yaratıldı bacım korkma benden üç tane çıktı 🤭🤭🤭🤭
ela1128 rege0119 valla ne desem elimde kalır 🤣😂 çok zor doğum yapmış biri olarak inşallah en kolay şekilde bebeğinize kavuşursunuz 🙏🏻