rege0119 Kızlar bu 2. Doğumum Allahın izniyle 2.si ssvd olacak bir aksilik çıkmazsa . Ama aklımda hep şu soru 😂 Yani o kadar dar yerden kocaman bebek nasıl çıkacak , nasıl çıkabilir 😂 hala anlamlandıramıyorum . Bazen diyorum vazgeçsem mi sezaryen mi olsam . Ama şu an her şey yolunda ilerliyor 🫣🫣
Siyah2418 rege0119 bende bu düşünce yüzünden sezaryen oldum zaten daracık yerden kocaman kafa nasıl çıkıyor aklım almıyor 😔😔
bsrbrkysr184_ rege0119 hahaha o daracık yer kocaman oluyor 😅 olmazsa kesiveriyorlar 🤣 Birde bebeklerin başı esnek oluyor ya yeni doğduklarında pıt çıkıyorlar 🫣
ela1128 rege0119 öyle bir çıkıyor ki anlamıyorsun bile kafası olduğu gibi çıkmıyor kıkırdaklar birbirine giriyor en zor kısmı kafası değil ayrıca omuzları 🤣😂
birdenizanasii rege0119 Ahahahah farklı bir bakış açısıymış bu da. Öyle bi çıkıyor ki Allah kolaylığını veriyor 😅💖
Saraylokumu rege0119 Yani o kadar dar yerden kocaman bebek nasıl çıkacak , nasıl çıkabilir 😂 Ben normal doğum yaptım. Yapmadan önce bende sen gibi düşünüyordum doğal olarak 😂😂 Doğum yapalı 6 ay oldu. Vajina eski haline döndü. Daraldı yani. Ve hâla düşünüyorum bu çocuk buradan nasıl çıktı diye 😁😁😁
rege0119 Saraylokumu oh siz atlatmışsınız süreci ne güzel maşallah 😍 rabbim evladınıza sağlık sıhhat versin 🌸
MorKelebek54 rege0119 vajina aslinda sandgimizdan daha cok esnek yapiya sahip. Yuce rabbim o kadar guzel yaratmis ki her inde detayina kadar.. ne kadar garip geliyor dimi o koskoca bebek ordan nasil cikiyo diye. Cidden inanilir gibi degil. Bazen bende dusundugumde cok garibime gidiyo vallahi. Dediginiz konuya gelirsem. Vajina bir balon gibi. Balona hava bastikca sisip buyuyo. İnikken kalin hava basildikca da buyudukce inceliyo. Vajina da buna cok benziyor bebek icerden baski yaptikca sanci oluyor, snaci oldukca da vajina inceliyo esneme yapiyor aslinda oyle soyliyim. Kisacasi bebek suan ki halinde degil vajina esmene kazandikca dogmaya baslar. Ornegin doktorlarin cogu vsjinal doguk yapcak olanlara sorun yoksa cinsel iliski oneriyor. Cunku cinsellik oldukca vajina agzi enseme yapiyor incelme yapiyor. Hatta doguma dair bir belirti yoksa ve doguk haftalariysa korunmasiz iliski oneriliyor. Korunmasiz iliski de erkegin iceri bosalmasi olayi demek. Bu da neden? Erkegin menisinde bir hormon var. O hormon kadinin sancisina ve acilmasina yol acabiliyor. Suni sanci da da ayni hormon var mesela. İkisi ayni islevi goruuor. Tabi bu demek degil ki suni sanci olarak meni veriliyor tsbiki hayir😂 sadece o suni sancinin icinde ayni hormon var. Bu durumda sanciyi baslatip acilmayi kolaylastiriyo
rege0119 MorKelebek54 aaaaa bu son yazdığınız kısmı bilmiyordum gerçekten teşekkür ederim . Gerçekten rabbimin mucizesi yaşanan bunca şeyin başka hiçbir açıklaması olamaz 🥹 ❤️
htc5858 rege0119 zaten 10 cm e kadar açılıyor bebeğin kafası kadar bir açıklık, çok gerekirse ufak kesi atıyorlar, kafa çıktıktan sonra gerisi çok kolay oluyor, merak etmeyin çıkıyor ben 4 tane doğurdum, 🤭 😅 😅 🥰 🤲
gvnrzz rege0119 ben de ssvd istiyorum. Ama ben ameliyat yerine de sasırıyorum burdan o cocuk nasıl cıktı diye hahahaha
canannnblbll rege0119 çıkıyor bir şekilde yani genişliyor zaten orası doğum anında 10 cm açıklık olmadan doğum olmuyor
rege0119 gulugur sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍 yazılan yorumları görünce hem güldüm hem biraz rahatladım siz de okuyun isterseniz o düşünce biraz olsun törpüleniyor ister istemez ☺️
charbdish bsrbrkysr184_ çıkmazsa karnından bastırıyorlar aşağıdan da kesiyorlar nerden biliyorsun diye sorma 😂
Mrh16 rege0119 walla öncesindeki sancılar dışında çıkarken bı sorun yok canım nasıl çıktığını gerçektende anlamıyorsun zaten iş o sancılar da😅
rege0119 Mrh16 siz de içimi çok rahatlattınız ahahahah😂🌸 ilk gebeliğimde hiç sancım olmadı ama hiç . Bunda nasıl olacak korkuyorum ister istemez
alyoo rege0119 Ayyy normal doğum yapanlara samimiyetimle söylüyorum büyük saygım var ama ben doğuramam normal anacım ya😂😂😂😂 bazen diyorum ki keşke ağızdan falan da çıkabilse😂😂😂😂😂😂
irmb rege0119 çok komik ama ilk doğumum normal olmuştu hastaneden çıkıp eve adım atar atmaz aynanın karşısına oturup orama bakmıştım o bebek burdan nasıl çıktı ve şuan nasıl hiç birşey olmamış gibi duruyor hala o şaşkınlığım var 2. Gebeliğim yine normal olursa gene gelip bakacağım 🤣
rege0119 irmb yaaaa çok güldürdünüz ahahahahah büyük ihtimalle normal doğum olursa yapacağım ilk şey 😂🌸