Deleted33000 kurkmantosuzmadonna askı almayacağımi bilsem açarım enerjik bı post da neyyyyyyssssseee😄😄😄
1tucee kurkmantosuzmadonna bende öyle bence uygulamaya güncelleme gelmesi lazım hani kullanıcılarla arkadaş olmak sohbet etmek vs gibi instagram gibi yani inşallah uygulama gelişir
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 teşekkür ederim canım sen de sağlıkla al kucağına sağlıkla büyüt yavrularını. 🥹
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ahahah bacım sen de kayboldun ortadan bir geliyorsun tekrar günlerce gelmiyorsun.
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Evet ya bu aralar böyle yavru🥹 Oğlum durmuyor kendi sorunlarım var buraya negatifken giresim gelmiyor 🥹
1tucee kurkmantosuzmadonna tabi olabilir ama erkekler bilmiyor burayı sonuçta kadın kadınayız birşey olmaz diye düşünüyorum ya da ne biliyim biraz gelişmesi lazım uygulamanın
Busranur_mnts kurkmantosuzmadonna benim 122 günlük serim vardı takip etmek hoşuma gidiyordu telefonum bozuldu serim gitti ona üzülüyorum 😅
Busranur_mnts kartanesi___ ay sorma yaa eski rahatlığımı özledim şimdiden 😅 böyle diyince de vicdan yapıyorum
kartanesi___ Busranur_mnts evet ben de vicdanımdan dolayı eski günlerimi özledim diyemiyorum küçücük bakışlarıyla bana bakıyor kurban olduğum 😂
Busranur_mnts kartanesi___ hayatımızın kökten değişmiş olması ürkütücü 🥹 ama dediğin gibi masumca bakıyor yavrum
kurkmantosuzmadonna 1tucee ah canım maalesef bilen erkekler var. Hatta geçen yıllarda girmiş buraya ci..sel organını falan atmış buraya.