kurkmantosuzmadonna Şu sıralar neden bilmiyorum pek girmek istemiyorum buralara. Girsem de birkaç bir şey okuyup çıkıyorum. Sizde durumlar nasıl ? Kimler neler yapıyor kızlar?
esmacuk kurkmantosuzmadonna ben de açtım böyle bir cinsiyet tahmin postu ama yine de söylemeden geçemeyeceğim iki üç posttan biri cinsiyet tahmin 😂
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 şu sıralar işte ben de öyleyim. Gün içinde zaten bebeğimden dolayı aşırı yoğun geçiyor.
kurkmantosuzmadonna kartanesi___ evet seni de göremiyorum. Bebiş nasıl bu arada? 🥹 Annenin yanında mısın?
Busranur_mnts kartanesi___ ay sorma yaa eski rahatlığımı özledim şimdiden 😅 böyle diyince de vicdan yapıyorum
esmacuk kurkmantosuzmadonna çok merak ediyor insan anlıyorum bende aynı durumdayım çünkü ama çoğu post da böyle farklı konular çok yok Hapy kidste daha çok konu oluyor 😅
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna bende kendimi bazen yetersiz hissediyorum bugün hastaneye gittim kizimla kızım rahatsız eve geldim mutfaktan bir turlu cikamadim yemek yap yap yap 🤦♀️ bide hamileyim ayakta da duramıyorum çok
Alya05 kurkmantosuzmadonna Napalım canım iş güç misafirim var bayrama kadar çok yoğunum ve yorgunumm ayaklarım sızlıyor
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 yaa geçmiş olsun. Aynısı bugün ben de öyleydim. Sabahtan beri dinlenmedim. Hastane derken eczaneye gidip geldim iki defa. Yemek yap vs derken az önce çayı demlerken kendi kendime mutfakta bugün hiç dinlenemedim diye söylendim. 🥲
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna eczaneye 600 tl para odedim 🤦♀️😂 hayır bide iyilesse gam yemicem bide 4. Katta oturuyorum evden cikmaktan nefret ediyorum ya 😭
esmacuk kurkmantosuzmadonna genelde okuyorum arada cevap yazma perilerim geliyor burada daha çok konuşasım geliyor hamilelik geçmiyor gibi geliyor çünkü 😅
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 ay faydası olur inşallah. Kız ben de demir damlası aldım oğluma fiyatı duyunca ben de bir şokingen oldum. 😂
kurkmantosuzmadonna Alya05 ayy E sen tek anne değil aynı zamanda hem aşçı hem öğretmensin. Kaçıncı sınıf Mina ?
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna çok pahalı sorma bende kizda kullandım d vitamini demiri çok kullanılnadim ama gerek duymadi doktorumuz 1 yaşından sonra balık yagi var bacım 😂😂😂🤣🤣