yenianne_adayl benim ilk düşük olduğu için şehir hastanesi pek ilgilenmediği için o zaman özele gitmek zorunda kalmıştık hamileliğimi öğrendim özele değil tekrar şehir hastanesine gittim cinsiyet için özele gittik daha erken söylüyor diye sonra hastaneden devam ettim 23 haftalıkken kanama oldu bana bişey yok abartıyorsun diyip eve yolladılar içim rahat etmedi özele gittim zaten doktorumdan memnun değildim özelde bana erken doğum riski olduğunu bebek zorladığı için kanama olduğunu söyledi ilaç verdi 1 hafta dinlen hiç kalkma tekrar kontrole gel dedi o gün bu gündür ta ki düşükten beri içimde bir huzursuzluk olunca özeldeki doktoruma gidiyorum düşük yaptığım sırada bana önemli değil sıkıntı yok ilk haftalar olabilir böyle şeyler demişlerdi ben bildiğin regl gibi sancı ve kanama yaşıyordum onlar da sürekli beni eve yollayıp durdular en son ağrılara dayanamayıp özele gittim özel direk müdahale etmişti onun haricinde 30.haftada çok iyi bir doktor buldum o kadar içim rahat geç oldu ama iyi oldu yoksa ben de herşeyde özele gitmeyi isteyen biri değilim 😅