merve_tp cemreveminnosunannesi doktora da söylemiyorlarmış işte doktorun cinsiyet anomalisi görmesi lazımmış ki rapor yapsın öyle istesin
merve_tp buketdeniz19 bize doktorun önerdiği firmalara yaptırmadık ücreti fazla diye biruni lab. Da yaptırdık ama keşke yaptırmasaydık
buketdeniz19 merve_tp Doktorun broşür verdiği yerler söylüyor geneldede o yüzden sordum canım bende nevagen de yaptırdım ne kadar ödediniz ki
merve_tp Moz bizim yaptırdığımız yer cinsiyet anomalisi görürse doktor rapor yapsın ona göre atarız diye bir şey salladı
Moz merve_tp sallama değil işte yeni durum bu yasak artık kişilere atılmıyor doktora atılıyor.Cinsiyeti doktora söylememe gibi bir durum olamaz öyle bi şey varsa ne anlamadı kaldı fetalin şikayet edin tabi
merve_tp Moz aynen öyle bana söylemeyin doktora söyleyin dedim yok işte rapor yapsın falan. Yaptım şikayetimi
merve_tp Moz biruni genetik hastalıklar laboratuvarı istanbul’da valla kimse yaptırmasın ilk bebeğim cidden aşırı üzdüler heyecanla sağlık bilgisi ve cinsiyeti beklerken
yoncahan merve_tp edemezsin canım çünkü cinsiyeti doktor yorumluyor onlar yasal olarak yasak olduğu için söylemiyorlar bize de aynısı oldu ve doktor söyledi. Sonrasında güvenmeyip 17nci haftadayım hâlâ ultrasonla teyit alıyorum cinsiyetten 🤗💖
cemreveminnosunannesi Zaten doktor da gidince artık cinsiyetini söyler. Ultrason da gözükür. Yasalar gereği bebeğin cinsiyetini bu şekilde öğrenmen yasal değil. Şikayet etsen de bişey çıkmaz. En başından görüşmeye gittiğinizde anlatsalarmış keşke
merve_tp buketdeniz19 keşke ben de buradan dinleseydim tavsiyeleri valla eşimin çalıştığı yere yakın oraya güvendik keşke olmasaydı neyse
buketdeniz19 merve_tp doktorun anlaşmalı olduğu firmalar daha iyiydi ama artık olan olmuş kaç haftalık hamilesin boşver stres yapma bebek gösterirse doktor zaten söyler cinsiyetini
merve_tp buketdeniz19 13+3’deyim 11+4’de doktorum kız tahmin etti. Sonra başka doktora gittim dün önce erkek dedi sonra yeniden bana kız tahmin edilmişti demiştim sustu o nedenle böyle kız mı erkek mi diye cok şaşıranlar oluyor doğuma kadar cinsiyeti belli olmuyor falan o bizi endişelendiriyor
buketdeniz19 merve_tp bana da 11+4 te doktorum kıza benziyor demişti fetal dna testinde erkek çıktı 😂Doktor ultrason da baktı erkekti şuan 14+2 oldum
destiinaa ben de yaptırdım henüz sonuç çıkmadı ama baştan bilgi verdiler sadece doktora giden raporda cinsiyetin yazacağını. size de baştan söylemeleri gerekiyordu. stres yapmayın olan olmuş artık umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
merve_tp buketdeniz19 benim direkt popo altından gösterdi videodan çektim aşağıda paylaşıyorum. Valla cinsiyet fark etmez ilk bebeğim ama insan aşırı merak ediyormuş😅 senin de bebeğin sağlıkla gelsin canımm