minnos34 Kızlar döngü 27 ama bu ay 31 i buldu nerdeyse hala da regli olmadım. Sabah hem erken hem kaset test yaptım silik çıktı akşam eve geldim yine aynı şekilde 2 test yaptım onlarda da hiç 2. Çizgi çıkmadı bu nası oluor
Buseea0279 minnos34 hangi markalar yaptın hangilerş pozitif çıktı ben awpx yaptım pozitifti nimo yaptım negatif çıktı ondan sonra tekrar awpx yaptım pozitifti aynı senim gibi bu nasıl iş dedim gittim kan verdim pozitif
nuriyegcl minnos34 hepsi aynı marka mıydı aynıysa bazı testler bozuk olabiliyor ondan kaynaklıdır farklıysa da her testin ölçüm sınırı farklı oluyor bazıları örneğin beta 5 olsa bile hassas olduğu için silik gösteriyor bazıları 10 olsa bile negatif gösteriyor
Esmanurakbass Bagzi testler yanlış olabiliyor kuruma çizgisi olabiliyor erken dönemde beta düşük olduğu için özellikle akşamları yapılan testler negatif çıkma ihtimali çok yüksek oluyor sabah ilk idrarla yapın ve kan verin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
gemzelii Canım defalarca silik çizgi görmüş ve sonu hüsranla bitmiş biri olarak söylüyorum regli 5 6 gün gecikmeden test yapmayın biliyorum beklemek zor ama o hayal kırıklığını yaşamak daha zor ben bıkmıstım artık test yapmaktan salmıstım reglim 5 gün gecikti olur ya diye yine de yapmıyordum eşimin zoruyla yaptım ve ikinci çizgiyi kan kırmızı gördüm hemen gidip kan verdik daha 2 haftalıkmıs düşün o kadar kücük olmasına rağmen testi kan kırmızı yapmıştı
Buseea0279 minnos34 artimed e pek güvenim yok maalesef bana yalancı vermişti ama yinede inşallah doğrudur farklı marka ile tekrar yapın ya da kan
Esmanurakbass nuriyegcl kızlar bu testler fabrikasyon sonuçta hata olması çok normal her seferinde yanlış olucak diye bişey yok ama farklı markalar denemekte fayda var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
minnos34 Sabah artimed erken gebelik bebe time kaser test yaptım silik çıktı ikisi de Akşam artimed erken ve kaset yaptım tek çizgi kafam karıştı
rona26 Esmanurakbass bende bugün ilk kez test yaptım reglime 1 gün kalmış 10 gündür aşırı derece bel ağrım var hafif hafif kasık ağrısı eşlik ediyor göğüslerim aşırı dolgunlaştı en son bu göğüsüm böyle olduğunda ilk oğluma hamileydim ama yaptığım artimed test negatif verdi yanılma payı var mı sizce ?
Esmanurakbass rona26 bence var çok kişiden duydum artımed negatif verdi başka test yaptım pozitif çıktı diye
Esmanurakbass rona26 aynen bı gün zaten bekleyin bı test yapın negatif çıkarsa ve adet gelmezse 2-3 gün sonra tekrar test yapın inşallah güzel haberler alırsınız 💜