Masal2021 Tecrübeli anneler bebeğim 26 günlük çok kötü öksürüyor doktora götüreyimmi bebek ya ilaç falan verirler mi yoksa evde yapabilcegm bişey varmı burnu da tıkalı sanırım balgam da var
kurkmantosuzmadonna Masal2021 kesinlikle götürün. Evet ilaç vermezler ama ciğerleri kontrol edilmeli. Burnunu serum fizyolojikle açın sürekli. Çok geçmiş olsun.
Havin49_ Masal2021 kesinlikle götür ben de evde geçer dedim 40 günlük geçmedi götürdüm doktor bu güne kadar aklın nerdeydi dedi çocuğun cigerleri çölkmğş dedi 2 hafta hastanede kaldık
Masal2021 Havin49_ aayy çok geçmiş olsun bende emzirmekle geçer diye düşünüyordum ama yarın götürecem ins
Denizj Masal2021 burnunu evde temizleyebilirsiniz ama balgam varsa kessinlikle doktora gidin ateş va yok mu?
Masal2021 Denizj ateş yok ama balgam atıyor ve burun tıkanıklığı var ins burun tıkanıklığından kaynaklıdır
dusperisi Masal2021 çağımızın vebası RSV virüsü kol geziyor mutlaka götürün özellikle yenidoğanlarda ihmal edilirse Allah korusun kötü sonuçlar doğurabilir
Masal2021 dusperisi evden çıkmadık aslında öncesinde burun tıkanıklığı vardı ona bağladım ama riskliymis yarın götürecem ins
Denizj Masal2021 hergün doluyor burunları o yüzden temizlemek gerekiyor 6 aylık oldu kızım bir gün aksatsam ertesi gün tıkanmış oluyor serum fizyolojik+burun aspiratörüyle temizliyormusunuz
Masal2021 Denizj yok hiç temizlemdm bı haftadır tikaniyordu temizlemeye korkuyorum beceremiyorum ama öğrenmem lazim