Kızlarrr evet çok zor bir dönem ama geçiyor merak etmeyin. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama birden bi uyanacaksınız ve hiç bulantınız olmayacak direnin 3. Ayınız dolduğunda bitiyor. Yani hemen hemen 12.-13. Haftalar en en geç 14. Haftada bir gün öncesinde kusarken bir gün sonra sıfırlanacak o bulantı.
Ben 6. Haftanın ilk gününden 13. Haftaya kadar 13. Hafta dahil kusmuştum. İnat ettim direndim ilaç içmedim. Midenizi asla boş bırakmayın ne olursa olsun yanınızda hep tuzlu çubuk olsun yatağınızın yanında olsun 1 tane bile yeseniz tutacak. Mideniz ne kadar boş kalırsa o kadar kusarsınız. Mideniz de bir şey almadığı için zorla zorla tuzlu çubukla beslenin. Evet zor dönem kilo vereceksiniz üzülecek ağlayacaksınız ama hepsi geçecek. 25. Haftadan söylüyorum bu haftalar en güzel dönemler buraya geldiğinizde mutlulukla yaşayacaksınız.
Mide bulantınız geçince hızla kilo almaya başlayacaksınız. Ben 55 le hamile kalmıştım 50 kiloya kadar düştüm kusmaktan. Daha sonra mide bulantım bi
Gitti şu an 60 kiloyum. Alıyorsunuz ister istemez alıyorsunuz. Çok yesen de az yesen de alıyorsunuz. Üzülmeyin. 2 yastıkla dik yatın - tuzlu çubuk sık sık 1
Er tane atın ağzınıza - tuzlu ayran için çok ferahlatıyor - beyaz peynir yiyin iyi geliyor- kaşarlı tost zorlayabilirsiniz. Ve unutmayın siz yemiyorsunuz kusuyorsunuz diye bebek zarar görmüyor o sizden kanınızdan bir şekilde besleniyor. Sabredin 🌸