Duygunnn Kizlar 27 haftadayim kasim sonu dogum ama oglum bugun durmadi korkuyorum nst de yuzeysel sancim cikti kasilmalarim assagiya baskilarim var sizde olan varmi
Ererer Ahsennefes sanırım yanlış ay yazdın şuan 7 aylıklar Kasım’da Doğum yapıyor :) 2020 demek istedin galiba
Sims35 Kızlar bebeğiniz kaç kilo ben 25. Haftada gittiğimde 750 gr doktor geriden geliyor dedi :( sizde böyle durum yaşayan var mı
Duygunnn Kizlar sancimin nedeni miyom mus galiba bu geceyi hastanede gecirdim miyom rahatsizligi olan varmi
Sims35 Bizimde 25+4 te 740 gr dı ama bebek geriden geliyor kilosu diye 2 hafta da bir kontrole çağırıyor doktorumu z
MammaB Serce evet çok normal sık karşılaşılan bir şey. İçiniz rahat etsin isterseniz doktorunuza sorun
Tashasret Serce ben 27+3 ün bende de oluyor. Bebek büyüdükçe organları sıkıştırıyor mide asidi yukarı çıkıyor reflü gastriti olanlarda daha çok oluyormuş hamileliğin son dönemlerinde daha çok oluyormuş
Tashasret Sugar_33 Sugar_33 ben medigold sultan Hastanesinde yaptırdım Sultangazi de 200 tl idi. Salı ve Perşembe’leri oluyor sadece 20 dk felan sürüyor radyolog bakıyor