tulayyarsln Regle 1 gün var saat 16.00 gibi yaptım 2-3 dk da böyşe oldu
Buseea0279 tulayyarsln evet canım geçen ay awoxla yaptım aynı böyle çıktı ertesi sabah ilk idrarla yaptım daha koyuydu kan verdim hamşleydim awox güvenilir
Esma006 tulayyarsln güvenilir canım kendi düşüncem yani regle bir gün kala mesela yoksa yok gösteriyor yani mükemmel
tulayyarsln Normalde regle 4 gün kala hcg vermiştim negatifti. 2-3 gündür kasık ağrım var bugün bel ağrım vardı öyle olunca erken gebelik testi yaptım markası awox. Daha önce yapıp yanılan var mı
Cimenc Ben de bu sekilde silik ögrendim awox markaydı kan vermiştim 60 cıkmıstı ☺️ suan 26 haftalıgız
tulayyarsln Cimenc yaa maşallah sabah birde kaset test yapıcam netleşsim diye sonra kan vericem hayırllısıyla bizimde güzelce ilerlet inşaAllah☺️
tulayyarsln mirzamelis35 inşaAllah hep prodoctor kullanıyordum bunu arkadaştan aldım emin olamadım kanda da netleşir inşaAllah
tulayyarsln Buseea0279 teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşaAllah sorunsuz ilerler tüm hamişlerin🥰
tulayyarsln Esma006 bi tane kaset test var onuda sabah ilk idrarla yapcam inşaAllah ondada pozitif çıkarsa netleşir 🤲🏻
tulayyarsln  Testi sabah ilk idrarla tekrarladım. Kaset test. Oda silik çıktı kızlar kesin gebelik var diyebilir miyim
Buseea0279 tulayyarsln var gibi duruyor canım kan ver netleştir hadi hayırlısı olsun bizleri de haberdar et sonuçlardam
tulayyarsln Gnfrt1 inşaAllah ya bugün kan vericem hayırlısı güzeli olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin kolay yoldan🤲🏻
mery_nil tulayyarsln hayırlı olsun diyebiliriz. İnşallah kan değeri sonucunu yaz bakalım. Benimde Awox 3 gün kala böyle çıkmıştı. Kan vermiştim beta 9 du. Profilimde süreçleri okuyabilirsin 💐