minikmucizem26 Kızlar yarin cinsiyetimizi buyuk ihtimalle ogrencez cok heyecanlıyım ya simdiden:)) sizce bu haftalarda kesin doğruluk payı nedir belli olurmu yada 15+2gun olduk
esmacuk minikmucizem26 benim kızıma doktor 12.haftada tahmin etmişti 16.haftada net kız demişti Ultrason cihazı iyiyse bebeğiniz de uygun pozisyonda olursa görülür artık bence de tatlı birşeyler de yiyin hareketlensin bebişiniz Gönlünüzdeki ne ise o olsun inşallah 🥰
aselesea minikmucizem26 bugün 16 hafta devlete gittim kesin demedi sadece kıza benziyor küçük dedi ayrintilida net belli olur dedi
esmacuk minikmucizem26 devlet hastaneleri garanti görmeden söylemiyor genelde özel hastaneler tahmin de olsa söylüyorlar
minikmucizem26 esmacuk hayır üçüncü gebeligim🤣 ama supriz oldu hani hic beklenmedik bi anda geldi buna rağmen cok heyecanlıyım
esmacuk minikmucizem26 ya öyle oluyor hepsi ayrı heyecan benim de ikinci bebeğim olacak bir kızım var sizin diğer iki çocuklarınız kız mı erkek mi
minikmucizem26 esmacuk 2 kizim var cnm biri 11 diğeri 6 yasinda :)) sen kaç haftaliksin cinsiyet bellimi
esmacuk minikmucizem26 7 haftalığım daha cinsiyet belli değil kalbimizden geçen neyse öyle olsun inşallah 😍
esmacuk minikmucizem26 hayır ben yeni 12 haftalık oldum yarın randevum var bakalım herhangi bir tahmini olur mu doktorun Sizin belli olmuştur muhtemelen haftanız ilerdeydi zaten 😍
minikmucizem26 esmacuk hakkınızda hayirli olsun ins:) buraya yazarsınız..ben 19 haftalik oldum şükür 🙏doktor erkek dedi geçen haftaki kontrolde💙☺️
esmacuk minikmucizem26 teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza iki meyveden de tatmış olacaksınız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰