_prenses_annesi mhtparslan 9’u pazartesınemı gün aldınız aynı ilerlıyoruz şuan ama bana gün vermedi daha cuma günü kontrole çağırdı tekrardan o zaman gün verıcem dedı Benım bebışte 2500 normla dedi Banada zayıf geldı ama ne yersek yıyekım son haftalarda kg alıyor muhabbetı boş bence
mhtparslan _prenses_annesi cuma günü kontrol var almadıysa kilo 2 martta sezeryan olucam hayırlısı olsun çok üzdüm kendimi şuan daha iyiyim 🙏🏻
_prenses_annesi mhtparslan hiç üzülme kavuşmana çok az kalmış Aynı durumdayız Rabbım hayırlısıysa kucağımıza almayı nasıp etsın bu süreçte Bır bırımıze dua edelim hep
duygumfoca mhtparslan cuma günü bizimde kontrolümüz var bakalım bebişlerimiz ne durumda güzel haberlerini bekliyorum ☺️🙏🏻
sarilale123 mhtparslan bu durum için canınızı sıkmayın, olmayınca olmuyor.benimde tansiyon yüzünden bebeğin kilo alımı yavaşlamıştı, son haftalarda durmuştu nerdeyse 40 haftayı geçti 2900 doğdu, yeterki sağlıklı olsun. Sonrasında çok çabuk toparlıyorlar.
mhtparslan sarilale123 İnşallah tek duam sağlıklı doğması gerçekten biz çok şey yesekte olmuyor dua etmekten başka çaremiz yok 🙏🏻🤲
sarilale123 mhtparslan aynen öyle fıstık ezmesi kilo aldırır dediler günde bi kavanoz yedim banamısın demedi. Çok şükür sağlıklı neredeyse 5 yaşında olacak şuan. Stres yapmayın bu durumu o daha fazla etkiliyor
duygumfoca mhtparslan kontrole geldik oğlum 2500 gr olmuş 6 günde 200 gr almış 🙏🏻 nst ye girdim biraz kasılma çıktı tekrar bağlandım şimdi erken almak istemiyorum ddi küveze koymak istemiyorum ddi 9 martta olcak inşallah doğumum acil birşey olmazsa 🥲
kavalakurabiyesi mhtparslan tansiyonunuz evet istenilmeyen ama çokta kötü olmayan bir değer beslenememesi için 15 ve üstü olmalı cihaz yanlış ölçmüş olabilir başya bir yere daha gidin kontrole mutlaka ❤️
mhtparslan kavalakurabiyesi inşallah yanlış ölçmüştür biraz fazla telaş yaptım bakalım cuma günü belli olur herşey
Mrsz mhtparslan sen ne yaparsan yap almayınca almıyor .Benim de önceki gebelikte direnç vardı 2 hafta aynı kiloda çıktı .Doktor az da olsa alıyordur dedi 50-100 max belki yani sonra suyum geldi doğum yaptım.Haftan iyiyse kilosuna takılma(2500 üstü problem olmuyor genelde)
ekncgdss Mrsz direnç tek taraflı mıydı sizin, benim de şuan sol tarafta direnç görünüyor ama bir ay önceki kontrole göre az da olsa yine kilo almış büyük ihtimal sağdan besleniyor dedi
mhtparslan duygumfoca Ben elendimmmm kızlarrrr dün akşam 9 gibi tansiyonum 17 lere fırladı acil sezeryan oldum neyseki ikimizde iyiyiz herşey yolundaaaa🥹🤲
mhtparslan sarilale123 inşallah herşey yolunda gitsin her bebiş için gerçekten zorlu bi süreç sağlam psikoloji lazımmış onu anladım