irosisko Detaylıdan önce erkek denilip sonrasında detaylı ultrason ile bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenenler var mı? Erkek dediklerinde ultrason fotoğrafınız nasıldı kesin denilmiş miydi acaba
fkurtba irosisko yok değişmez 14.haftadan beri aynı söylendi farklı doktorlar tarafından da detaylı da doktorumuz gösterdi zaten teyit etti o değişmeler genelde doktordan kaynaklı yoksa neyse o dur değişmez ki acısı farklıdır araya kordon karışmıştır vs
irosisko twobabymomm ya bana erkek dediler detaylıya cuma gidicem aslında ultrason da pipisini de gördüğümü düşünüyorum doktor gösterdi ilçe hastanesinde tesadüfen gördük cinsiyetini erkek kıyafetleri falan almaya başladım bende ama sonra yine değişen oldu mu acaba gördükten sonra pipisini falan diye merak ettim:) cinsiyeti önemli değil tabiki ama sadece merak ediyorum ne zaman netleşecek diye :)
twobabymomm irosisko bana da erkek dediler bir kızım var ben de merak ediyorum açıkçası ama doktor gösterdi pipisi diye 😄
elifxzx Ben 15+4 te gittim doktor erkek dedi kesin mi dedim evet dedi ama ben hiç bi zaman erkek hissetmedim ve o gün ben hiç bi şekilde ne pipi nede bebeği görebildik 3 saniye sürdü Herşey sizce normal mi değişir mi