Rabiul yarennn1 bize cevap verirken sondaki sayıları silmezseniz bize bildirim gelsin ❤️ hayır fiyat konuşmadım ama muhtemelen 55-60 civarı sezaryen normal de 50-55 diye düşündüm
yarennn1 Rabiul ay evet ben siliyorum onları 🙈 cem bey Instagram da da karşıma çok çıkıyor iyi bir doktora benziyor
nohutumm Bağcılar medical park megaya başlıyorum yarın muaynesi 3.950₺ normal 80 sezeryan 130 -150 civari
sevdnu kızlar benim doktorum da hastaneye bırakıp gitti 33 deyim ne yapacağım bilmiyorum tamamen kaldım Esenler Avicenna Hastanesi bu hastanede memnun kaldınız bir doktor var mı
yarennn1 sevdnu bu durum gerçekten çok kötü alışmışken birden yeniden birine başlamak hastane hakkında maalesef hiç bilgim yok
sudeasko Ceyfer bende Cem beye gidiyorum doktordan çok memnunum ama hastane konusunda emin değilim sizin hastane hakkında fikriniz nedir acaba
Ceyfer sudeasko ben 7 yıl önce doğum yaptım orada ebeler, hemşireler çok memnun kaldım. O yüzden 2. Hamileliğimde de orayı tercih ettim. Zaten cem beye diyecek bir şey yok mükemmel doktor.
dlnnas yarennn1 bayrampaşa kolan hastanesi Ali Emre atik orda yapacağım daha önce o hastanede doğum yapmıştım 2. Olacak
yarennn1 dlnnas hayırlı olsun inşallah fiyatlar nedir peki muayene ücreti doğum ücretleri hakkında bilgi aldıysanız 🌸
Ceyfer Rabiul 7 yıl öncede orada doğum yaptım hastane ismi farklıydı tabii sonra kızılay oldu. Ben çok memnun kaldım ilgi alaka güzeldi. Şuan nasıl net bişey diyemem ama genel olarak hastane her anlamda iyi
Ceyfer Rabiul evet zamsız fiyatı öyleydi. Ocakta fiyatlar değişti. Ben zamdan sonra tekrar görüştüm fiyatlar bu şekilde dendi. Geçen günde arkadaşım doğum yaptı orada. Dedikleri fiyatı ödediler.
Rabiul Ceyfer derindereyken pek iyi bir hastane değildi yani ben beğenmiyordum , Dr olarak hala orda olanlar var tabi . Siz kaç haftalıksınız
Ceyfer Rabiul ben ozaman rıza beye gidiyordum oda çok iyi doktortur. Zaten başka bölüme gitmemiştim o zaman ki çocuk doktorlarını beğenmiyordum bende ama şuan çok iyi. 32 haftalık hamileyim. Sizin kaç haftalık?