ennice Merhaba tatlı hamişler 25 haftalık gebe olanlar bebişler kaç kilo nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz şeker yüklemesi yaptırdınız mı konuşalım biraz 💕💕
maco61 ennice 27 haftayken 1 kg olmuştı. Sabah kahvaltıma önem veriyorum ben protein ağırlıklı beslenme önemli
habibeglll ennice merhaba ben de 24+5, aşırı derecede üst bacaklarımda ağrı var, sizde de var mı acaba
mavipinokyo81 ennice merhaba 25 haftalikken 901 gramdi şu an 27+3 olduk. Şeker yüklemesi yaptirmadim ilkind
ghostty ennice benim kontrolüm ve şeker yüklemem bu hafta. Bakalım ne kadarlık oldu ben de merak ediyorum🤗
ennice maco61 benim minik erkek de 900g olmuş 25 haftadayız artık kahvaltıda yumurta yiyemiyorum içim almıyor 🙈
ennice habibeglll ben de 2 gecedir kramp problemi yaşıyorum bacaklarımda magnezyum eksikliğinden oluyormuş sıklaşırsa doktoruma tekrar diyeceğim sen de doktoruna söyle canım çok ayakta kalıyorsan o yüzden de olabilir çoktan kastım günlük yaptığımız temizlik gibi bunlar da ağrı yapabiliyor benim ayaklarım şişiyor artık 🙈
habibeglll ennice evet çok haklısın biraz fazla ayakta kaldığım günden sonra oldu, bir kaç gün önce kontrole gittiğimde sordum çok normal vs deyip geçiştirdi, biraz benim ısrarımla magnezyum yazdı. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun 🌸🌸
aybike2212 ennice bugün kontrolümüz vardı 24+6 yız saat 12 itibariyle 25 haftalık oluyoruz 821 gram çıktı oğluşum
ennice habibeglll az kaldı 3 ay sonra sağlıkla kucağınızda bebişler asıl maratona merhaba diyeceğiz 🥹💕
aybike2212 ennice doktorum da gayet iyi olduğunu söyledi açıkçası ben çok dikkat etmiyorum sadece kaşar çok yiyorum onun dışında zaten hamileliğimin başından beri haşlanmış yumurta bile yiyemiyorum