minnosss58 Sevgiiss hastane için lohusa takımı dışında yedek kaç takım koyulmali çantaya bilgim yok yardımcı olur musunuz ona göre hazırlayacagm çantamı
onal7 Sevgiiss bir takım elbise şeklinde onu ilk gün giyerim bir tane de takım aldım alt üst sezeryan olcağım için iki gün kalıcam sabahlığı var üçlü takım istanbul eminönünden lohusa pasajından aldım
Nzlelms Sevgiiss pierre cardin saten almistm pijama asiri rahatsiz. Trendyol alt ust aldm, sezaryen yerimi mahvetti hemen cikardm. Ben gecelikle rahat ettim. Pijama olacaksa ince ve bel lastigi ince ve ensek olmali
Es07 Sevgiiss pijama takımı yazmayı unutmuşum narkozun etkisi geçmedi uykusuzluk var bir de kusura bakmayın
Sevgiiss Es07 ne demek canım yeni doğum yaptın olur o kadar bende alt üst takımla rahat etmiştim yine öyle alacağım
aybarssmomm İlk hamileliğimden elbise sabahlığı olan beyaz dantelli bir pijamam var bir de önü düğmeli alt üst takım alırım yeterli olur
Sevgiiss aybarssmomm benimde ilk hamileliğimden beyaz elbise sabahlıklı duruyor sadece yarım saat çekim için giymiştim tertemiz duruyor .ama alt üst takım daha güzel oluyor ,
aybarssmomm Sevgiiss benim de öyle tertemiz duruyor valla 🤩 alt üstler çok daha rahat oluyor ayrıca evet
Sevgiiss minnosss58 ben ilk doğumda 2 alt üst takım koymuştum çekim için birde elbise yani bence 2 tane yeterli olur gibi