gamzezu5 Benim ikinci doğumum olacak 😍 3.3.26 tarihinde nasipse ikinci oğlum geliyor çok heyecanlı ve mutluyum şuan 37+6 dayım sizler ne durumdasınızzz
Canan3363 gamzezu5 merhaba benimde o tarihte doğumum olacak inşallah şuan tam 38olduk benimde ikinci doğumum bir oğlum var bu sefer kızım olacak
teraziela gamzezu5 Benim de Allah kısmet ederse 04.03.2026💙🙏🧿🐥 inş sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun 🙏🙏🙏
kizinaasikanne gamzezu5 ayyy sağlıkla gelsin 🙈 bende nasipse 6.3.2026 tarihinde giricem sezaryene bugün 37+0’ım
gamzezu5 canan43 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin 2 gün kalmış o zaman 🥰 bende sezeryan olacağım
Huzurunsesi3 canan43 meraba bende sezeryan olucam 37 hastayım tam gel dedi acil bana kontrole gitmedim erken diye sancılarımı beklicem sizin bebek kaç kilo diğer iki sezeryanım planlıydi tersti bebek ve 38+6 da biride 38+3 te oldu
Ceren04 36+1 bayramın 1.günü benimle inşallah minik kızım ama herşeyden önce sağlıkla gelmesi erken de olabilir kız olduğu için diyorlar duygularım karmakarışık sabırsızlıkla bekliyorum 🥹🌸
gamzezu5 Canan3363 ya aynı tarihlerimiz 🥰 çok heyecanlıyım bende sanki ilk kez yaşıyorum bu duyguları yarın doktor muayenem var hemde son kez nstye giricem ardından anestezi ile görüşeceğiz 🙏🏼Planladığımız tarihte sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi 😍
Canan3363 gamzezu5 amin inşallah ben anesteziyle görüştüm evraklarımı aldım geriye sadece salı günü sabah acilden giriş yapmak kaldı
gamzezu5 teraziela ne heyecan değil mi 😍🙏🏼 sağlıkla kavuşalım inşallah bir de bende 2 gündür hareketlerde birazcık azalma var gibi sanki yada bana öyle geliyor bugğn kontrolüm var zaten ama insan zaman yaklaştıkça kafada da kuruyor gibi bazı şeyleri 🫠
teraziela gamzezu5 Yerleri daraldı büyüdüler normal bence sert hareketleri var ama eskisi kadar fazla değil evet benim de bugün kontrolüm var aklınıza takılanı sorun bence ☺️🙏
gamzezu5 teraziela teraziela bugün formuna döndü doktorun odasına girdiğimiz andan beri kımıl kımıl hiç durmadı 😁 bende anestezi ile işlerimi hallettim bir daha 3 Mart sabahı gideceğim kavuşmaya inşallah 🙏🏼😍 Güzel haberlerimizi birbirimize vermek nasip olsun o gün 🫂