jlde Kızlar Haziran son haftası gibi sezeryana alinirim Allah in izniyle oğlum da temmuz da doğmuştu bir sürü şey almıştım ama sadece çıtçıtlı zıbın giyiyordu hastaneden itibaren çok sıcak şimdi kızım olacak haliyle biraz hevesliyim kiyafetlere ne giydirecegim çok sıcak olursa
yavuzfk jlde size tavsiyem çok fazla almamamız 2024 Mayıs ayında oğlum doğmuştu ve ilk diye çok uzun zıbın almıştım o sene aşırı sıcaktı 1 kere anca giydirmişimdir hepsini sonra hep kısa zıbınlarla yazı bitirdik öyle gezmesine rağmen isilikti her yeri şimdi 2. Ye hamileyim haziran başı gibi doğacak çok fazla uzun almıcam 3 4 parça yeter geri kalanını kısa alıcam zaten eğer ki soğuk olursa ihtiyaç halinde internetten söylediğinde 2 gün içinde geliyor zaten ama fazla alınca yapacak birşey olmuyor
dgngr jlde sağlıkla gelsin inşallah. Ben de Temmuz da bekliyorum. 20+1 haftalığız. Düşünüyorum. Henüz almadım. Bebek arabanız vardır ama ben Prego Arteon düşünüyorum yine de söyliyim.
3oglanannnesi jlde klima kullanıyorsan uzun kollu gerek olur ama onun dışında ben de haziran sonu yaptım ikinci doğumu ilk 2 hafta uzun kollu ince penyeden takım tulum giydirdim biraz kendine gelince ful kısa kollu şortlu tulum takımlar varya ondan giydi bu sefer mayıs sonu olacak benimde kız uzun kollu yine aldım klima var evde çünkü üşümesin diye onun dışında yazlık tulum alıcam kız bebekler için çok güzeller var etekli falan ve bahsettiğim sıcak antep sıcağı ☺️
_Umayinannesi yavuzfk çoğunluk zıbın aldım. birde alt üst takım almıştım. diğerlerini hep ileriki aylar için aldım. hayırlısıyla doğuralımda gerisi kolay inş