aslig Aslanaslan 30+6 yım sırt ağrım var geceleri zor uyuyorum. Sıcak basması da var geceleri. Arada mide yanmaları da yaşıyorum.
ssdml Aslanaslan ağrı sızı mide yanması pek yok da nefes darlığı var bende :/ hele gece sırtımı koyduğum an nefesim iyice daralıyor gibi hissediyorum 2 3 yastıkla zor yatıyorum normal mi bu anlamadım
maco61 Aslanaslan bende 30 haftalıgım ya dişim çok kötü. Ağrıdan ölecegim yaa nasıl bi acı bu. Bakıyorum çürük yok anladım niye bu kadar ağıryo yaa parol içtim bi faydası yok ağlıyorum yaa. Allahım şifa versin inşallah bi an önce geçer🤦🏻♀️🥺🥺
_lk36 30 haftalığım enfeksiyon uykusuzluk arada bi mide bulantısı gece ayak ateşlenmesi arada bir mide yanması az kaldı Allah’ın izniyle kucağımıza almaya Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun 🤲
Aslanaslan _lk36 çok çok amin aynı şeyleri yaşıyorum bir Aydan fazladır herhalde üstümü bile örtemiyorum hararetten
badhomian kızlar geç saate bişeyler yemememeye çalışın dün gece öyle bir aptallık yaptım açma yapıp yedim gece bide su içtim uyanıp sıtmalandım bir gaz ve mide bulantısı geldi renni içtim biraz oyalandım öyle yatabildim zulum oluyor gerçekten 30+3 üm bende
aslig Aslanaslan ben baştan beri yaşıyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden. Şurup içiyorum habire
badhomian Aslanaslan valla bugun iyiyim sadece sahte kramp yaşadım o kadar yorulma okuyor tabikide dün ağdamı yapmaya çalıştım ekstra zor oldu bidahaki ay tek yapamayacağım sanırım 🥲
Aslanaslan badhomian benim bebekte kendini cok kasıyor yaaa bende geçer hafta agdami zor yaptm olmuyo artık
badhomian Aslanaslan yorulduk gerçekten ya son haftalar zormuş karnım çokta büyümedi 5 aylık gibi duruyor en fazla ama gerçekten zorlamaya başladı tek güzel yanı saçım ve cildim çok iyileşti bide bebiş sağlıklı çok şükür ama geri kalan kısmı gerçekten hamileliği sevemedim bebişe kavuşmak için gün sayıyorum rrsmen
Aslanaslan badhomian sağlıkla gelsin gerçekten hamilelik çok zor benim ikinci gebeligim hamile olduğumu öğrenir ogrenmez keşke son haftamda olsaydım dedjm😂