Nigtingaleyan Hanımlar iki isim arasında kaldık ikisini de beğendik ama eşimin içine hilal benim içime de Ayşe sindi.siz ne düşünüyorsunuz 🤗
Nigtingaleyan Hilossss farkettim ki hilal isminde tanıdıklarımın hepsi çok kibar ve hanım hanımcık 😃 sizce de öyle mi 😃
BFerayeY Ay eşim benim kıızmın adını Ayşe koyacak hiç istemiyorm. Okadr cok kişide var ki. Bence hilal koy farklı ve güzel
Nigtingaleyan BFerayeY Ayşe çok güzel bi isim ve bence bizim çocukşarımızın sınıf arkadaşları hep duru,alya,Mina,Liya,meva gibi isimli olacak.artık eski isim koyan pek Yok 😅
Hilossss Nigtingaleyan yerine gore değişiyor canim kişiye gore yani çok üstüme gelinmedikce kimseyi kirmak istemem ama beni rahatsiz eden bi durum olursa asla sessizde kalamam ama duzgun bi uslupla isim kişiliği yansıtır mı bilemem ama yerine göre davranırım sadece yetiştirilmeye alakalı diye düşünüyorum ben ❤❤
Nigtingaleyan Aysegolcuk “akıllar Pazara çıkmış herkes yine kendi aklını almış “gibi oldu 😂 evet ama bence de Ayşe çok güzel isim ya ❤️