aslig Kızlar selam 1 hafta sonra 32. Haftada ilk nst me gireceğim nstye girmeden çantamı her şeyi hazırlamalı mıyım ilkinde sancı çıkıp doğuma alınan var mı ? Biraz paniğim açıkçası böyle bir şey yaşarsam diye
eed21 aslig Size tavsiyem nst öncesi çikolata yiyin geçen dört saatlik falan açlıkla gittim kuvvetli kalp atışını bulamadılar kalbime iniyordu. Ebe on dk öncesi çikolata yiyin dedi
almila1723 aslig Bu saatten sonra her an’a hazırlıklı olmak lazım. Alacaklarınız bittiyse iyice ağırlaşmadan ütüleyip yerleştirin bence . En azından hastane çantasına ne koyacaksanız onları ayarlayın , kafanız rahat olsun
aslig Gokturkmom_ her şeyi aldım ama henüz yıkayıp hazırlamadım hiçbir şeyi. Kontrol zamanı yaklaşınca biraz panik olmaya başladım 🥺
gmzkml 38 haftalığım 3 haftadır giriyorum hiç birşey çıkmıyor nst ye girince doğuracaksın diye bir şey yok sıkıntı yapma 😁 sancın olmayabilir yani doğumahazır olmayabilirsin ama sen yinede çantanı hazırla için rahat edecekse
aslig gmzkml yapmayım diyorum da ilk gebeliğim ilk nst biraz tedirgin etti bilemediğim için. Öyle yapayım olmazsa. Teşekkürler 🌸