rabiames Geçen hafta 2800 gramdı 35+5te. Şimdi farklı doktora gittim 35+5 yine 2800. Göbek çevresi geride kalmış 33+3 dedi. Ben sormasam söylemiyordu da. Bu saatten sonra bir şey yapamayız zaten ded. Plasenta anterior yerleimli. bu doktor fundal dedi
gulugur rabiames bende yarın 39 haftalık oluyorum 37 ve 38 kontrolünde benimde bebeğimin kilosu aynıydı 2800 doktora sordum neden kilo almamış diye cihazlar yanlış ölçebiliyo dedi bana çarşamba kontrol var bakalım bu hafta kilo aldımı yine aynı mı çıkacak bende merak ediyorum
rabiames Nstde düzensiz sancı çıktı. Hastabeden çıkınca ağrım arttı devam ediyor ama kasılma yok. Yaşayan var mı ya keyfim çok kaçtı midem de bulanıyor
zmomr rabiames bende 35+1 haftalık gebeyim canım tğm doktorlsr posterior diyor fakat kendi doktorum ısrarla anterior diyor bende merak edip sordum plasenta yer değiştiriyor mu diye değiştirmşyor fakat uzantılı bir yapı herkes farklı yorumlayabilşr demişti previa olmadığı sürece herhangi bir duruma engel olmaz ded
Mrh16 rabiames malesef mümkün canım benimde pilesanta pirevia durumu var yani rahimi kapatmış durumda zamanla yukarı cikabilirmis demkki yer değiştirebilen biseymis bu pilesanta bende yeni öğrenmiş bulundum😔
rabiames gulugur ben ilk defa yaşadım kilo almamış deyince de tedirgin oldum, rahatlamadı da doktor yapacak bir şey y8k dedi
asell_53 rabiames kızım 36/6 da doğdu 2700 48 cm doğdu suyu. Gelerek gittim suan doğsa da bi sıkıntı olmaz bnce 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı onun da karnı çevresi geriden geliyordu sezeryana aldılar haftasını hatırlamıyorum çok korkulacak bişey değil şimdi arkadaşımın kızının maşallahı var 5 aylık değil de daha büyük sanki sağlıcakla kucağınıza alın
asell_53 rabiames arkadaşım da da o kadar bi gerilik vardı telaş etme Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin