morkedi44 katiphavis eşim ile birlikte çok memnun kalmıştık, her türlü soruyu sorabileceğin tecrübeli bir hoca olarak geldi bize
guleycaan user85 evet biz Birsen hanımdan çok memnun kaldık yaklaşımı falan çok sıcak kanlı görüntülerde gayet güzeldi
user85 guleycaan kaç tane ultrason fotoğrafı attı bide Gmail üzerinden atmıyor demi bazı yorumlar öyle de onun için merak ediyorum bende gidicem araştırıyorum napcam bilmiyorum
ipek0731 yarın detaylı uttasyona randorım var ışıl Ayhan’a inşaah memnun kalırım kalırsam mutlaka yazarım
Anne8837 ipek0731 renkli görüntü vermedi onun dışında memnun kaldım herhangi bir soru soramıyorsun en son sorunuz var mı dedi
guleycaan user85 a4 kâğıdında sonuç evrakları ve çektiği çok fazla fotoğraf oluyor ama bize Whatsaap üzerinden en net olan 2 tanesini attı
user85 guleycaan ya be fotoğraf çok istiyorum Hasan urcu siye biri var orda cd veriyormuş ama artık cd için bilgisayar bulmak zor onun için birsen hanımı düşünüyorum suan fotoğraf ne kadar veriyor diye merak etmiştim