Gebeyimm Dezehs bu kocanla senin vereceğin bi karar kimseye şaf düşmez kaynanan ne biliyormuş bir dahaki erkek olıcak hem erkek olucak diye çocuk yapmak büyük cehalet .bunu buraya yazıp kendini üzmene bile değmez izin vermiyorum demiş ben bile sinir oldum şuan eşinle karar ver ona ne
Dezehs Gebeyimm dedim onada zaten yok sezeryanda.olma dio benim rahim sarkmam var indan mecbur olacagim daha fazla olmasin diye onla beraber baglatacagim da ALLAH biliyor hic bir cocugu bu erkeek olur diye yapmadım hepsi supriz bir sekilde.oldu
Gebeyimm Dezehs Allah onlara sağlık versin bizim ne haddimize cinsiyet seçmek dediğim gibi eşinle sen vericeksin bu kararı normal şartlarda bağlatmak hiç onaylamadığım birşey ama 5 çocuk varmış üstüne birde sağlık sorunun varsa kime ne hakkında hayırlısı sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Dezehs butterfly4 canim oda ust uste cpcuk ypmami hic istemeedi ama her kaldigimda buda erkeek olaun diyordu dua ediyordu bu bebgimde korunurken oldu ve gecen doktor kiz olabilir dedi ve ben daha 4. Kizkmda baglatacaktjm izin vermedi ama bunda ne olursa olsun olacagim parami topluyorum sezeryan icin ozelde
Dezehs DlstM yok cnm hic birini de o demedi hatta erken kaldugimda kiziyordu kucukler diye ama 4. Kizda birakmadi baglatmami
DlstM Dezehs hımm yanlış anlamışm ozmn cnm olsn sn kndn karar ver ve bnce iyi düşün çocuk yetiştfmk kolay drğil hiç
Dezehs Tugba2626 iste o yuzden kimseyi dinlemek istemiyorum hayat benim 6 cocuk cok fazla.olur ALLAH bekleyenlere versin
Efemina Dezehs şuan 4 . Gebeliğim 36 yaşındayım senin yaşın çok genç daha eyer bağlatırsan ilerde pişman olabilirsin
Dezehs aysednss canim 3. Bebgimden sonra.ki.dogumlarim.cok zordu hiz 4 ve 5. Cocugu hic dusunmedik oldu cok.sukur kimse eli boş kalmaz insallah
DlstM Dezehs olsn o olmuş artık da sonrasını iyi düşünün neyle korunuyoduz sorması ayıp🙈ayy bişiyede güvenemiyoz yaa🤣🤣🤣😂nasıl koruncaz
Elifsaadet Dezehs canım çocuklara sen bakıyorsun onların derdini sen çekiyorsun, bide maddi boyutu var, Allah olanlara uzun hayırlı ömürler versin, bence sen kendi hayatın için en iyisini bilirsin, bakamayacağın çocuğu doğurup ona da kendine de eziyet etmek ne kadar doğru sen karar ver.
Dezehs Elifsaadet cok zorlanıyorum cnm bebeegim 11 aylik karnimdaki 18 haftalik buyk kizim okula basladi hepsini hir arada goturmeye calisiyorum 3. Kizimi tuvalet egitimi ile ugrasiyorum kimsenin hoc bir katkisi olmadan tek.basima bu yasimda benim yasimdakiler 1. Bebeğe hamile ve cok yiprandim
Elifsaadet Dezehs benim annemde bağlattı , 40 yaşında doğurdu sezeryanda bağlattı, çok rahat etti, habire hamile kalıyordu, yok düşük yok bilmem ne , sen bide rahimde sarkma yapmış , vucut uyarıyor artık, kendinide düşün
Dezehs Elifsaadet bende bu bebkten önce hamileydim 9 haftalik dusuk yaptjm ve sipiral bagladim sarkma oldugu icin bence turmadi ve yine hamile kaldim o yuzden hic bir korunma yontemine güvenmiyorum