Dezehs Bildiginiz uzere 5. Bebegim 4 kizim var buda kiz.olabilir ve sezeryan olup baglaymayi düşünüyorum bugun kaynanam bu kiz olursa ALLAH buyuktur baska bir zaman oğlun olur dedi bende hayır bu bebekten sonra baglatacagim dedim hayir dedi kesin olarak karsi çıktı ama benim.hayatim veren ALLAH ben hic bir cocugumda buda erkek okur diye hamile kalmadim hepsi kendiliğinden oldu erkek bebk pesjne dusemem ne belli yine kizim olmicagi simdi asla.sezeryana izin vermem dio benim son brbegimden sonra rahim sarkmam artti ve o yuzden bir daha normal yapamam
Deletedmom0909 Dezehs ona ne allah allah 8 tane daha mı yapcakmışsın erkek olsun diye kesinlikle baglat
zuzulice Dezehs canım bende 38 yaşındayım açıkcası bende bunu sezeryan istiyorum ve bende bağlatmak istiyorum birçok bağlatan arkadaşım memnun deil doğrumu yanlışmı bilmem ama birçoğu hem dini yönden hemde sağlık problemlerini bağlatmaya bağlıyorlar bende çok kararsızım inanki
Mucizeemm Dezehs baglat yada baglatma demek istemiyorum çünkü senin ve eşinin vereceği bir karar bu. Ama kv konuşsun dursun evladin cinsiyeti olmaz. Hakkında hayırlısı olsun canım
DlstM Dezehs cnm 5 tane evladın olck inşAllah bnce gazla fazla ytr gerçktn sni twbrik ederm hiç kolay değil yani ama başka düşünme derm bn yetrli bna göre tabi hem günmz şartlwrında maddi manevi çok zordur emnm ki. Yanlız bişi merk ettim kendiliğindn oldu demişsn ya yanlışkla mı oldu korunurkn bide sarkma olayı ilk çpcuktan sonra mı oldu??
Sengulkrgz Dezehs kaynanana ne onu anlamadim yahu sanki cilesini o cekiyor...Kiz erkek onemli degil gercekten hayirli evlat asil onemli olan bunu net yasadim ve gordum...Rabbimden de hep hayirli evlat diliyorum...5 cocuk var bu zamanda cocuga bakmak cok zor ben bile ilkine hamileyim nasil olur diye dusunuyorumyani 5 cocuk gercwkten kolay degil...Kararinizi siz verin esiniz ve siz...Baskasini cunku ilgilendirmez siz ne duaunuyorsaniz o sekilde devam edin...
Ftmemne Merhaba, Allah çocuklarınıza hayırlı bereketli ömürler versin. Öncelikle sizin kararınıza saygı duyuyorum. Evladın kızı erkeği olmaz. Ben tüp bağlatmaya sadece ileride Allah korusun herhangi bir hastalık falan olur kardeş lazım olur diye karşıyım. Yoksa sizin kararınız kimse karışamaz
Dezehs Ftmemne benim zaten 5. Bebgim canim 6 cocukta cok fazla asla dusunememm ALLAH olmayana versin gelde anlat illa erkek olur dio ben erkegin pesine dusemem Allahin zoruna gider
DlstM Dezehs aynn öyle doğru düşünüyosun kız evlat hayırlı evlat bncee 😛❤️Ama erkrkler kötü değil tabide kız başka yaa
Dezehs Sengulkrgz esim ve ben 4. Kiziimda baglatacagim demistik yine karsi cikti ama bu kes ne derse desin sezeryan olup baglatacagim cok.zor yasim.kucuk 1 bebegin sorumlulugunu daha alamaam
Dezehs Ssraa canim 5 tane cocugum olacak zaten Allah korusun hepsinemi birden bisi olacak 6 cocuk cok fazla degilmi sencede
Ssraa Dezehs Kuzum :) bilemeyiz ki :) Allah vermesin bi felaket bi bişey olsa beşine de elinde olmadan bir şey olabilir. Bilmşyorum ki yani Allah çok büyük. Başka türde korunabilirsin geri dönüşü olacak bir korunma şekli en azından
Deletedmom0909 Dezehs bencede ve senin yalın küçük zaten Rabbim nasip etmiş ve bu onu hiç ilgilendirmez kesinlikle karışmasına izin verme gerekirse doktoruna onun yanındayken söyle hiç ağzını açamaz nasl sinir bi kadın yaa uyuz oldm sanki kendi doğruyo
seyma281015 Mantıklı bir karar. Yaşın çok genç biliyorum senin. Kazayla birdaha hamile kalman çok muhtemel. Bağlatmalısın bence de. Senin fiziksel ruhsal sağlığın da önemli.
Elifsaadet Dezehs benim annemde bağlattı , 40 yaşında doğurdu sezeryanda bağlattı, çok rahat etti, habire hamile kalıyordu, yok düşük yok bilmem ne , sen bide rahimde sarkma yapmış , vucut uyarıyor artık, kendinide düşün
zuzulice Dezehs bilmiyorumki canım daha araştırma aşamasındayım arkadaslarımın bir cogu bu yüzden erken menepoza girdiklerini soylüyorlar doktorumlada konuşmadım daha tam araştırmadan kararsızım inan ki benimde 29. haftada bu üçüncü bebeğim başkada düşünmüyorum zaten
Efemina Dezehs şuan 4 . Gebeliğim 36 yaşındayım senin yaşın çok genç daha eyer bağlatırsan ilerde pişman olabilirsin
Aysesare Dezehs Benim annem 17 yıl önce bağlatmış tüplerini , sorun yaşamadı. Sorumu mazur gör yaşım genç dedin kaç yaşındasın
Dezehs zuzulice bende baglatacagim cnm ama kotku da var sonradan sorun olutmu saglik acisindan arastirmalarima gore yok ama iki tanidigim yapti ikisinde sonradan gobek fitigi cikti ondan korkuyorum