yenibiranne__ BACIMLAR DÜZENLİ OLARAK BETA HCG NEREDE VERECEĞİZ. Devlet hastanesi doktoruna bugün sonuçlarımı vereceğim o tekrar beta isteyecek mi.? Süreç nasıl ilerliyor 🥲
aydinaleyna61 yenibiranne__ ben 2 kere sağlık ocağında verdim kadın doğuma randevu oluşturdum daha vermicem
buketdeniz19 yenibiranne__ ben hep özel hastanede verdim 2 günde bir doktorumda özel hastanede olduğu için
aydinaleyna61 yenibiranne__ yüzde 60 artması yeterli sanırım bende pek bilmiyorum ama iyi gibi geldi bana değerin benimde 16 şubatta 225 çıktı betam 19 şubatta 1109 çıktı
aslmoms Sağlık ocağında verdim ben. Ertesi gün çıkıyordu sonuç. Ve kendim gidip kan dedim verdim. Zaten süreci biliyordum
aydinaleyna61 semsem150 bi kaç kişi daha böyle dedi 😁 allah bilir ama ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde hiç ikiz gebelik yok o yüzden pek ihtimal vermiyorum 😊
Eso66 yenibiranne__ Ben bi gün aile hekiminde verdim bi günde araştırma hastanesine 6 şubat 169 10 şubat 900 cıkmıştı
mervegule Ben 18 şubatta aile hekiminde 18,6 olarak tesadüfen öğrendim 21 şubatta 133,37 çıktı bugün tekrar test istedi doktorum sonucu daha belli olmadı cuma tekrar bakıp ondan sonra kadın doğum randevusu alacağız dedi
aydinaleyna61 iremykn şuan 5+1 haftalık daha gitmedim doktora ben 6 Mart’a randevu oluşturdum o zaman 6+5 haftalık falan olucak nasipse hem kese hem bebek hem kalp atışını duyarım diye erkenden gitmek istemedim