1silaskll deryagunduzzz açıkçası iştahım çok yok hiç artmadı da kahvaltıda avokado yumurta peynir zeytin salatalık yeşillik çay ara ara meyve akşam ne yemek yaparsam o
sevacano gzmnrhal 32.haftadayım 12kilo aldım 😁 umrum da değil panda gibi geziyorum Rabbim sağlıklı evlat nasıp etsin tek duam bu🙏🏻Kızlar aklım hep karışıyor şimdi biz 7,5aylik olmuyormuyuz ? Uygulama 8 aylik diyor🤔
minikmucizem20 gzmnrhal başta da mı bulantınız olmadı acaba benimde yok ta bulantı ondan sordum cinsiyetini bilmiyorum
gzmnrhal minikmucizem20 Hiç olmadı hep dediler 2 ci ayda olur 3 cude olur falan 24+5 haftaligiz bulanti kusma yaşamadim şükür . Şuan sadece mideme çok vurursa bebek araba tutuyormus gbi bi his oluyor okadar
yaggmurt gzmnrhal 18+6 2 kilo aldım onuda bu hafta aldım gece açıkmalarım başladı ondan galiba durduramıyorum 🫠
busrabaskal gzmnrhal 10+4 2 kilo aldım.mide bulantısından pek bir şeyde yiyemedim ona rağmen aldım çok fazla su tüketiyorum
busrabaskal sulzek03 bende ilk kızımda 26 kilo almıştım doğumdan hemen sonra direk 10 kilo yok oldu.diyetle ideal kiloma düşmüştüm.bu hamilelikte dikkat ediyorum mide bulantım aşırı şiddetliydi ona rağmen yememeye rağmen 10+4 teyim 2 kilo almışım çok ilginç
yorgunamaumutlu nkkl bana doktor gaviskon şurup verdi ama fayda etmedi benim hamilelik öncesinde de mide yanmam oluyordu ara ara gastritim var doktora sordum mide ilacı içebilir miyim diye içiyorum nexium 4 5 günde bir anca onunla iyi oluyor midem
nkkl yorgunamaumutlu ben sormayı unuttum o yüzden içemiyorum daha kontrolüme de çok var mücadele ediyorum resmen