kbrizm Kızlar kontrolüm var ama bu sefer kızımı(2.5 yaş) bırakacak kimsem yok napıcam bilmiyorum kızımı da alırlar mı içeri sonuçta mecburi olmasam götürmem bunu yaşayan oldu mu hiç kötü bir tepki alır mıyım bilemedim her kontrolde denk gelmiyor
Havin49_ kbrizm benimde 1.5 yaş oğlum var o zaman 10-12 aylık fln dı doktor bana bidaha getirme dikkatimi dağıtıyor fln demişt
dilaradoyan kbrizm ben götürdüm sorun etmediler çocuğu bırakacak yer olmayınca napıcaksın. Ters bir doktora denk gelirsen sonraki kontrolüne başka bir doktora randevu alırsın. Odaya çocuk giremez diye yasal bir dayanak yok sonuçta ama sonuçta doktorda bir insan Allah iyisine anlayışlısına denk getirsin inşallah
kbrizm Oslemasel yani hep bırakamıyorum birkaç bölüm takipliyim bide bu hastane komtrolleri hep sıkıntı bense götürücem bu sefer yapıcak bişey yok
champanne Nereye bırakacaksın ki almayı kabul etmese bile o an için mecbur alacak diye düşünüyorum eğer çok ağlayan rahatsız olan bi bebek değilse. Kolay geçer inşallah senin için
kbrizm champanne sorunlu bir çocuk değil garanti durması için ekran veririm oturur izler yani başka bişey yapmaz
sarilale123 kbrizm maalesef heryere benimle gelmek zorunda kalıyor, geride bakacak kimse yok çünkü. Bazen yollarda uyukluyo çok üzülüyorum öyle görüncede
kbrizm dilaradoyan aynen öyle valla napayım şimdi kimse yok. Evet muhtemelen tepkisine göre hareket edeceğim amin inşallah teşekkür ederim 🌸