Gulsah______ hayırlı doğumlar şimdiden öncelikle hiç kendini kasma stres ameliyatını ve sütünü etkiliyo 20 gün önce spinal oldum ilk uyuşturma anı elektrik çarpma hissi geliyo bi sn sürüyo bi irkiliyosun sonra uzatıypdun bacaklarını yavaş yavaş ısınıyo o ara sonda takılıyo duymuyosun sana soruyoşar hissediyo musun diye hissediyosun ama acımıyo anlayabiliyosun zaten benim tek duyduğum acı karnıma bastırdılar bebek çıkarken kaburgalardan o an bi acıdı sarsıldı ama çok değildi dayanılmıcak bişi değil kesinlikle ben ameliyattan günler önce strese girdim hep ağladım ameliyat anında da öyleydim tansiyonum falan düştü kendi kendime zorlaştırdım 🤷🏼♀️ Sütüm geldi ama bebeğe yetmedi anason rezene ve kimyon alıp aktardan çantana koy ve hastanede iç yürümek gerçekten iyi geliyo ilk kalkma anı evet epey zor sonra biraz daha alışıyosun ben emzirirken ve ameliyatta çok kasmışım kendimi boynum falan tutuldu baş ağtım çok oldu ama hep kendi hatam bu yüzden sen stres yapma ki güzel geçsin 💕birde damar yolunu elinizden taktırın ilk takarken acıyo ama 2 gün boyunca emzirirken falan büyük rahatlık