aselesea Hayalperest1 kizim da yapmıştık 3 ve 5 ay diye hatırlıyorum ağzından damla seklinde veriliyo
yaseminkarakus0728 Hayalperest1 canım ilk dozunu 3 ay 15 günlük olana kadar yaptırman lazımdı yaptirmadiysan ikinci dozunu yaptiramiyosun. Bende 3ay 18 günlükken kontrole gidince doktor günü geçmiş yapılmaz artık demisti
aslhnkrts9 Hayalperest1 biz yaptırdık 3 ve 5 aylarda hatta biraz gecikmişti aşı zamanı yine de yapmıştı doktorumuz bi sorun olmadı aşı yine korudu
busrasya2334 Hayalperest1 çok geç kalmışsınız keşke yaptırsaydınız kızım aşılı olmasına rağmen 10 aylıkken rota olduğunda neyapacağımızı bilemedik mahvediyor bebekleri ki biz aşılı olduğumuz için evde atlattık üç günde ama 10 15 gün hastanede yatıyor genelde çocuklar aşısız olunca çok sıvı kaybı oluyor ve ateş mahvediyor zaten ishal kusma umarım bebeğiniz rota geçirmez yorucu ve yıpratıcı bir süreç oluyor 🙏🏻
-Papatya33 Valla benm teyzemin oğlu o kadar kötü geçirdi ki o rota virüsünü. Günlerce hastanede yattı. Yürürken çocuğun kakası akiyordu o derece ağırdı. Onu görünce çok korkmuştum.. İlk çocuğa yaptırdım buna da yaptıracam allahin izniyle.