taze_annee_ Gecekusu42 Bizde çok heyecanlıyız yavaştan hazırlıklara başladım ama çok stresliyim hep eksikler çıkıyor 😅 25 yaşındayım siz peki 🥰
busra34__ zeyn_ppp206 ben uzun da aldım kısa da aldım Nisan Mayıs biraz daha ılık olduğu için uzun giyer diye düşündüm Haziran vs için de ztn kısa giyerler sıcak olur
atesvesu kuzeyinannesi09 bugün doktor kontrolüm var 32+1 haftalık olduk gün verir mi bilmiyorum ama 14-20 nisan arası alır diye düşünüyorum ☺️
zeyn_ppp206 minnosss58 yani ufak tefek eksigim kaldı bayramdan sonra hastane çantamı hazirlayayim diyorum ama yinede bilmiyorum geç olur mu ki
minnosss58 zeyn_ppp206 bende öyle ikilemdeyim bayramdan önce mi baslasam sonra mi diye hala düşünüyorum
Merich Uygulama da 21 Nisan gözüküyor bizimde. Geçen hafta bi hastaneye yatıp çıktık sancıdan dolayı. Bakalım inşallah bekler biraz küçük bir bebek durduğu kadar dursun istiyorum, normal doğum olur inşallah 👼🏻
ece_469 Merich Uygulamaya göre benim de aynı tarih ama doktorum Nisanın 2.haftasından itibaren gelmesinin bekliyorum dedi.
minnosss58 zeyn_ppp206 bebek hastane cantasi için alışveriş tamam da ben henüz kendime alamadım pijama takımı vs haftasonu inşallah alacağım artık ne zaman yıkar çantayı hazirlarim bilmiyorum
yaseminya Melisssa3 hımm anladım,sizinki planlı 😊bizim tüp bebek ,acaba hesaplama farkediyır mu diye merak ettim de 😊