canan43 Kızlar 3.sezeryanımı olacam dualarınızı bekliyorum bugüne kadar gayet iyiydim ama korkmaya başladım çocuklarımı arkada bırakıp gidecek olmak çok zor geliyor 🥹
gunesdamla canan43 benimde 2. Seseryanım olcak arkada kızımı bırakmak cok koyuyo :( Rabbim yardımcımız olsn
hepoyleolurzaten__ canan43 sağlıkla al kucağına bende beşinci sezeryanımı olucam ama daha gün belli değil 😏 37+1 haftalığım
hepoyleolurzaten__ canan43 sağlıkla al kucağına bende beşinci sezeryanımı olucam ama daha gün belli değil 😏 37+1 haftalığım
canan43 gulcan562_ İlk defa devlette olacam Hatay’da yaşıyorum depremden sonra tek bir özel hastane kaldı yaşadığım yerde son zamanlarda güzel şeyler duymuyoruz o yüzden bu defa devleti tercih ettim
klsss canan43 27 şubat benimde 19 aylık kızımı bırakıp girmek şu an bile zoruma gidiyor Rabbim bütün anneler güç kuvvet versin 💗
bahar1897 canan43 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende2. Sezeryanımı olucam ve ilkinde ameliyat sonrası çok kötü şyker yaşadım sizleede bana dua edin sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
canan43 bahar1897 Amin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah bu defa güzel bir doğum olur inşallah