Nur_mira Aysegolcuk Allah'ım buradaki bütün anne olacak kardeslerimi ablalarimi bir avazda kurtarsın insallah 😊 tek zor olan sancı oda geçip gidiyor ama işte zor
Aysegolcuk Gktg2009 ay ne güzel ben ilk üç ay çok kusuyordum 3 Aydan Sonra hersey çok güzeldi rahatım şimdi yine kötü oldum her yerim ağrıyor😞😞
Kahramanlar Bacak ağrılarınız oluyor mu ben magnezyum içiyorum ama sanki 24 saat sürekli yürümüş gibi hamlıyor sanki bacaklarım
Aysegolcuk Nata97 Aynen bende ağrı sızıyı boşverde en çok merak ettiğim Doğum sancısıdır çevrendekiler ben korkutuyor bazilari diyor fazla acımaz bazıları diyor çok zor😐😐
Aselmelegim Aysegolcuk 65:) programa göre 65 23 mayis ama doktor da çıkan tarih 15 mayıs. Doktor larin verdiği tarih hemen hemen tutuyor mu ki aceba 🤔
mrwt157 Aselmelegim benimde programa göre 65 😍 doktor da aynısını söyledi tahmini 22-23 Mayıs dedi sabırsızlıkla bekliyorum minnoş kızımı 🤰🏻🙃
Aysegolcuk Aselmelegim Allah bilir canım bebışler ne zaman çıkmak isterse o zaman çıkar doktorlar sadece bi tahmin veriyor ☺️
Mrv93 Programa göre 69 🎀 Kızlar ben hazırlıkları tamamladım ufak tefek şeyler kaldı nisandada çantamı hazırlıcam.. Lcwda önden düğmeli çok güzel pijamalar var onlardan 1 tane alıcam gecelikle rahat edemem hiç oldum olası onun yerine elbise almayı düşünüyorum yarım kollu dizde hem daha sonra ev içinde sağlık ocağına falan giderkende kullanırım hem daha şık durur diye düşündüm 🤗