bmkl Bir de ağzım tatsız gibi , boğazımda yutmakla geçmeyen bir şey var ve iyice midemi bulandırıyor, yemek yerken de midem bulanıyor kafayı yiyecem en sonunda
Samimeasel bmkl canım ben 17 haftalık olacam halen bulanıyor midem alış bence bosver yapacak bişey yok
parildayanyildiz2 bmkl 14 haftalığım malesef aynısı boğazımda takılı bişey var yutkundukça midemi bulandırıyor bulantı ilacını kullanmadan günü geçiremiyorum🤦🏼♀️
MadameTussauds bmkl Malesef ayni seyleri bende yasadim hatta beterini ben bide kusuyordum günde 3-4 defa mahvolmustum ölü gibiydim ne yazik ki zamani gelene kadar gecmiyor bu durum bolca sabir lazim.. cok sükür dogurdumda kurtuldum 🥹
alyoo bmkl Benimde yutkunduğumda daha beter bi hal alan tat ve his var nefret ediyorum özellikle bişey yedikten sonra daha kötü oluyor geçmedi ama azaldı 🥺
bmkl Samimeasel Hayat kalitemi mahvetti, bir şey yiyemiyorum kilo verdim bir de o kadar devam ederse yandım Allah yardım etsin 😩
duygunisa bmkl bulantım olduğunda portakal yiyorum ve sarı leblebi tüketiyorum bana iyi geliyor canım istersen dene ılık limonlu suda bulantın için iyi gelir
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Rennie duo diye bir surup vardi bacim o bana cok iyi geliyordu veya süt ve tahinde iyi geliyor bi dene istersen
vanilya_kokusu_ MadameTussauds süt içtim öyle uyuya kalmışım şimdi gene yanıyor gene içtim 🥺18 marta gün verdiler
melekksrglr bmkl kaç haftalıksınız benim daha yeni 10 hafta olacak öğrenir öğrenmez 4 haftada başladı ağzımın içi çamur gibi ne yesem ağzımda tuhaf bir kalıntı gibi her an midem bulanıyor hap da kullanıyorum kullanmama rağmen günde 1-2 posta kısuyorum kusarken kalbim duracak gibi hissediyorum 😢😢ilk çocuğumda doğuma gidene kadar kusmuştum inşallah bunda öyle olmaz Rabbim yardımcımız olsun
crn22_ Bende geçeceği günü bekliyorum bunaldım artık bulantılardan,ilaçta pek fayda etmiyor bende,koku hassasiyetim çok fazla,hepimize sabır diliyorum 😩