ay0 Haftadan beri erken doğum riskim var şu an 35+5 günlüğüm bu zamana kadar durdu ciğer geliştirici yapıldı 33 haftalıkken son 2 gündür alt kısmım yırtılacak gibi hissediyorum biri eliyle etimi ayırıyor sanki sancılarım çok zorlamaya başladı beni sırtım da belimde kasıklarım da geliyor küvetli şekilde 1 dakika sürüyor sonra azalıyor rahatladım derken tekrar geliyor sancı nefesimi kesiyor ne yapacağımı bilemiyorum hastane sanciyi çekeceksin açıklığın olmuyor dedi geçen hafta normale zorluyorlar ama baya zorlamaya başladı beni bebeğime bir şey olur diye korkuyorum sizce acile gidiyim mi yoksa sanciyi cekiyim mi
Gozde-2833 ay0 cuma günü kontrol e gittiğimde nst de çok yüksek sancım çıktı doktorum acil sezeryan olmam gerektiğini söyledi bebeğim 36+2 de dünyaya geldi bugün 2 . Günümüz evdeyiz çok şükür
ay0 Gozde-2833 Bebeğin nabzında mi sorun oldu acaba acil sezeryana alındınız bana isteğe göre sezeryan yapmıyoruz normal olacak son ana kadar bir şey olmazsa dedi 😔😢benim de sancılarım 120 130 kadar yükseldi düzenli olarak ama açıklık olmadığı için doğum olmuyor
Gozde-2833 ay0 evet bebek doğum kanalına girdi ve kalp atışı azaldı hemen almalıyım riske atamam dedi 4 saat kadar odada açlığı ve susuzluğu bekledik bu süreçte hep nst ve ultrason ile takipteydim sonrasında hemen sezeryan a alındım