busu1 merve588 Benim şimdi yanma da başladı oysa dün monural adlı çözeltiyi içmiştim yine gidicem sanırım 🥹
merve588 busu1 idrar yaparken yanma oluyorsa enfeksiyon devam ediyordur kasinti vs olursada mantara çevirmisdir bekleme bencede bi git doktoruna o daha iyi ilac verir antibiyotik başlar
Zehrailly busu1 Tam olarak aynısı bugün başıma geldi 24+5 im bende sanki bi anda aşağı kayıyor gibi hissettim şimdi orda sürekli bir baskı var ilk hamileliğimde 26-27. Haftalardayken böyle olmuştu oğlum doğum pozisyonu almıştı sanırım şimdi de aynısı oldu
busu1 Zehrailly Bende hep dogum pozisyonu alınca bas aşağı donup olur diye okudum zaten hep baş asagidi dedim hani buyudu diye böyle oldu sonra enfeksiyon belirtileri olunca idrar yolunda fazlaca enfeksiyonum çıktı doktora gittim de 🥹🥹
merve588 busu1 ben iki haftadir acile gidiyorum gayet iyi bakildi ilac falan verildi ama idrarin olsun giderken dikkat et idrar tahlili yaparlar çünkü hazirlikli git
busu1 merve588 Sizde monurol kullandınız mı oda yanma yapar diye okudum vajina in florasını değişirmiş süt beyazı akıntım başladı yanmayla birlikte ama çamaşıra geçmiyor 🥹
merve588 busu1 o kadar cok ilac kullandimki isimlerini hatırlamıyorum suan baska bi antibiyotik başlandı ondan devam ediyorum enfeksiyon zaten su fazla içtikçe azalıyor
merve588 busu1 fitil vermis bendede var suan 3 tane oluyor icinde 3 gece için gecerli ama bunu bana mantar oldugum için verdi enfeksiyon icin de antibiyotik vermisdi