Sevgigmailcom minnos34 bekle canım sonra negatif çıkarsa erken mi yaptım yoksa gerçekten yokmu diye için içini kemirir
Yaprakunallar dy25 belirtiniz neydi acaba? Benim bugün olmam lazımdı ama adet oldum olcak gibiyim kasım alt karında adet olcak hissi var baskılı
asellinaaa Kizlarrr merhaba bişey sorcam 11 adet oldum 13 Şubat’ta bitti sonra arkasına ilişkiye girdim süreklide ilişkiye giriyom sizce tutmuş mduur yiksa tutmaaya başlar mi erken mi daha
selenhuseyin asellinaaa sürekli ilişkiye girmek spermin sayısını düşürür 2 günde 1 ilişki yaşarsan daha sağlıklı olur, yumurtlama gününde ise sık ilişki yaşarsan tutma ihtimali daha yüksektir
dy25 Yaprakunallar benim de adet sancısı gibi ağrım vardı 2 gün falan dedim tamam bunay da olmadı günüm geçti test yaptım birde hafifi uyku hali vardı
EceBayram minnos34 benim direk çıkıyor 1 gün gecikmede erken gebelik testlerinde canım bence sende yap
minnos34 EceBayram daha 1 gün oldu ya erken mi diye düşündüm strese vs bağlı olarak regli dönemi değişebiliyor ya
Yaprakunallar minnos34 sen ha minnos34 bence düşünüp duracağına kan testi yaptır rahatla insan kafasına tskıyor cünkü