morannesiyim Havin49_ Benimde birinin gelisismi geriden geliyor 3 hafta falan Aralarında 600 Gr kadar fark var doktorlar korkutuyor 🥹🥹
Havin49_ morannesiyim yani cnm benimde 610 gram fark vardı ama 200-300 fln ölçülüyordu doğunca 610 gram fark vardı
morannesiyim Havin49_ peki sana kromozomal genetik sebebiyle böyle oalbilir dedimi doktorlar sıvı alalım falan dedilermi
Havin49_ morannesiyim hayır cnm benden hiç bişey yialmadılar ikiz oldukları için gayet normal gelişim farkları dedi
Havin49_ morannesiyim benimde hep 2-3 haftaydı sonradan 1 hafta ölçüldü ama doğmadan birgün çnce doktor gelişimi durmuş dedi gerçekten de kilo farklı doğdular küçük doğan bebeğimi in tiroid çalışmıyor
dusperisi Enguzelbekleyis8080 bende 31+2 haftalık doğum yaptım canım iki ay önce korkma bı ay kuvozde kaldı çıktı yanımda şu an şükürler olsun
dusperisi Havin49_ benim bebeğim de 31+2 haftalık 1570 Gr doğdu bizimde tiroid problemimiz var ilaç kullanıyor musunuz peki euthyrox adinda
Havin49_ dusperisi adını bilmiyorum Cnm benim bebeğim hala küvezde ne ilaç verdiklerini bilmiyorum çıkınca ilacı verip kullan derler büyğk ihtimal çıkınca da endokroloji takip edicek dedi
morannesiyim Havin49_ belirli kilodan sonra cikartacaklar dimi Büyük ihtimalle bende bir bebeğimle evde birini hastanede birakcam Allah yardımcımız olsun🥹🥹
Havin49_ morannesiyim bi beneğimi 2 kg olunca çıkardılar diğer bebeğim 2300 hala çıkmadı çünkü emme refleksi yok Rabbim inşallah en kısa sürede aramıza döndürsün yavrularınzı