Tugba2626 SevgibiR yat dinlen bol bol kuzenim ebe şimdi onla konuştum yürüyüş dışında hiç bişey yapma dedi .
Sblbrt Snnddhbdbdnr benimki de niye bu kadar kafana takıyorsun deyip duruyor rahat bırak kendini diyor zorla doğurtamazsın çocuğu 😂😂😂
mer Sblbrt sag saglim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Insallah uzun omurler versin yavrularimiza hepimizin 🙏🙏🙏
Tugba2626 SevgibiR yok merdiven in birde yürüyüş yap . Nevresim değiştirme temizlik yemek vs asla yapmıycakmışız enerjini Doğuma biriktir son günlerde enerji patlaması yaşıyorsunuz şunu da yapayım bunu da yapayım yapma dedi .
4258633 Benimde doktorum dalga çayı diye bişey verdi herhangi bir açılmam olmadıgı için şimdi onu içmeye başladım inşallah biraz açılmam olur doğar 39 um bende 😳😔
Tugba2626 SevgibiR iyiymiş hafif kasılma ve sertleşme varmış . Her 10 bebekten 9 u gününü beklemeden gelirdedi . Aklıma sen geldin seninki o 1 bebek heralde
SevgibiR Tugba2626 haha benimki günü de geçti zaten 😬😬 deseydin dogmuyo benim arkadaşımın bebeği napcz Dr diye😱
Tugba2626 SevgibiR onu da sordum biz bebeğe bakıyoruz suyu pozisyonu iyiyse günü geçerse 1 hafta falan bekleyebiliyoruz dedi 😂