angellangell benim oğlumda aynı, hatta o kadar bebek gibi büyüttüm ki, dünya hep onun etrafında döndü, ikisine birden yetemem diye günlerce ağladım. Ağlamak yerine oğluma odaklanmam daha doğru olurmuş. Size tavsiyem bebek doğmadan bir plan oluşturun. Oğlunuzun odası ayrı mı bilmiyorum ama eğer ayrı değilse şimdiden ayırın. Gerekirse eşiniz oğlunuzun yanında uyusun. Ben hamileliğin son zamanlarında odasını ayırdım eşim oğlumla uyuyor. Ama ben hamilelik sürecinde zor şeyler yaşadım o yüzden her şey son ana kaldı. O yüzden biraz zorlandık. Siz imkanlar doğrultusunda şimdiden hayatınızı düzenleyin, örneğin odasını ayırın, oğlunuzla bol bol vakit geçirin. İmkanınız varsa oğlunuzu oyun evi veya kreş tarzı yerlere götürün çocuklarla bol bol iç içe olsun. Çocuklu ortama alışsın. Biz bu konuda çok zorlandık. Etrafımızda hiç çocuk yok. Eve bir anda bebek gelince oğlum şok oldu. Hayatında gördüğü ilk bebek kardeşi. Bebek ağlayınca oğlumda ağlıyordu. Acil bir kreş bulduk 3 haftadır kreşe gidiyor. Çocuk sesine de, bebeğe de alıştı