elaefem hayatsu_ 19 haftalıgım şimdilik iyi bazen alt kasıklarımda ağrı acı oluyor oda normal ikinci gebeliğim.siz kaç haftalıksınız
sdkaaa hayatsu_ 20 haftalık gebeyim genel olarak halsizlik ve yorulunca olan bel ağrısı dışında iyi sayılırım ancak 19. Haftada şehir hastanesinde detaylıya gittim bebeğimin kafasında kist olduğunu söyledi doktor o yüzden çok üzgünüm. Siz nasılsınız
hayatsu_ sdkaaa sakın üzülmeyin bize de öyle söylediler ama meğer yok insanları gereksiz strese sokuyorlar
elaefem hayatsu_ ben hissediyorum kıpır kıpır küçük haraketler 17 den beri hissediyorum ilk gebeliğimde de 17 de hissetmiştim 😃😃
fsenaa hayatsu_ ayyy siz de mi hissedemedinizzz bende 20+4 ufak biseyler var ama emin olamıyorum bu bebek diyemiyorummm. bide 15-16 da hissedenleri görünceeee🥹🥹
nurbeyzz hayatsu_ ay ben de 19+5 haftalık hamileyim çok net bi şey hissetmiyorum böyle arada nabız gibi atıyor karnım öyle hissediyorum acaba bebek hareketi mi bilmiyorum
twobabymomm hayatsu_ 2. Gebelik 19+1 deyiz kasik ve bel ağrılarım devam ediyor . Arada pıt pıt hareketler mevcut 🤭
elaefem twobabymomm merhaba benimde 19+0 bugün .bir gün varmış aramızda.küçük kıpırdanmalar bende hissediyorum 17 den beri 😀
twobabymomm elaefem merhaba 🥰ne güzel ben de dahaa bir haftadır hissediyorum kızımda çok geç hissetmiştim 22 yi bulmustu
adl_12 htcefyp ya kader arkadaşım :) korkuyor musun ben çok korkuyorum çünkü ikinci bebek henüz 11 aylık
htcefyp adl_12 oyy daha küçük büyüğü kaç yaşında Korkmuyor değilim 3 çocuk hepside küçük Rabbim yardimcimiz olsun yoldaşım🌸
kizmizimavi hayatsu_ 21. Haftaya girecegiz, 2. Gebeligim gercekten gebelik değil ama ilk bebeğim beni çok yoruyor 😂 belim başım parmaklarım ve hatta tırnaklarım bile ağrıyor öyle söyleyeyim 😂