Hepimizinsorunlarivar13_ yasemincel65 35 haftalığım benimde öyle şimdiden aşır baskı var dönerken pelvis kemiklerim aşırı ağrıyor
elllaaaa yasemincel65 benim de iki gündür aynı şekilde ama ben bin adımı zor atıyorum dört bin adım gayet iyi doktora gitsem mi bilemedim ama 40. Haftada gitmeyi düşünüyorum yürürken hem altta Ağrı baskı oluyor hem de bu aralar sık idrara çıkma oluyor ben de 😔
yasemincel65 kartanesi___ bu hafta randevum var canım zaten suya benzer de çok az bir şey geldi takipteyim şu anda 🥹🥹
anethole yasemincel65 bende de tam tersi 36 haftalık oldum 6 bin adım atıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün tempoyu artırdım kaldırım kenarlarına in çık yapıyorum ama kanala girmediğini hissediyorum. Nasıl kanala girecek bu veletler
anethole yasemincel65 doğumu uygulama bayramda gösteriyor. Herkes ne zaman doğuracaksın diye soruyor. O kadar sinir oluyorum kii anlatamam. Sanki anlaşmamız var da gizliyorum zamanı. Doğunca da sütü sorarlar şimdiden sinirlerim tavan. Hayırlısıyla bi doğursaydık
yasemincel65 kartanesi___ çiş olabilir dedi haftan ileri baya, su olsaydı devamı mutlaka gelirdi yine de takipte kal dedi 🤓😂
yasemincel65 anethole ayy aman kimseyi takma yaaa sanki zamanını biz mi belirliyoruz kendileri belirliyor yani, herkese de her şeyi anlatma boşver sütünü sorarlarsa da benim özelim var veya yok size ne de 😅😅 şartellerim atacak bana sorarlarsa
kartanesi___ yasemincel65 aynen takip et benimki iki defa böyle sızar gibi olmuştu ikinci günde gitmiştim 5 cm açıklığım vardı😂
gulugur yasemincel65 bende yarın 39 oluyorum yürüyüş yaptığımda çişim geliyo hemen o yüzden fazla yürüyemiyorum karnım çok sertleşiyor onunla beraber sancı gibi ağrı da alıyo
yasemincel65 Moz ben de bilmiyorum ya da vücuda bağlı bir şey bilemiyorum yürüyüş plates yapıyorum ara ara ama geçen hafta yoktu açıklık bu hafta da doktor bakar mı bilmiyorum