demsal2 Kizlar nasil gidiyor hamileliginiz , bulanti kusmalariniz varmi halen cinsiyeti ogrenebildiniz mi 😊
buketdeniz19 demsal2 kusma yok ama 6. Haftadan beri iştahsızlık bulantı ve ağzıımda geçmeyen acı tat hissi var asla yemek yiyemiyorum 46 kilo ile hamile kaldım 44 kiloya düştüm 14+0 cinsiyetinide 12+5 te fetal dna ile öğrendik sonrasında doktorda gösterdi zaten
minikmucizem26 demsal2 15 haftalik olduk cok sukur smdiye kadar uyku halsizlik disinda hic bsy yok:) cinsiyet belli degil salı gunu kontrolümüz var insallah belli olur. Kiz hissediyorum bakalim:)
demsal2 buketdeniz19 buketdeniz19 cok sukur Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🐣😍 Ben kusma yuzunden 4 gun hastanede yattim su bile icemez oldum ama bu hafta biraz azaldi cok sukur . Cinsiyeti bizde haftaya ogrenecez insallah saglikla gelsin bebisler 😍🌸🤲🏻
demsal2 minikmucizem26 Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah bende bi oglum var 2. Yi kiz olsun isterim ama Rabbim ne nasip etmisse saglikli olsun farketmez . Allah isteyen herkeese Hayirli evlat nasip etsin 🤲🏻🐣😊
buketdeniz19 demsal2 Amin canım doktorum bana da söyledi hiç bişey yiyemezsen hastaneye alırım diye de korkuyorum Sende sağsalim kucağına al inşallah 🙏